A kad bi osvojili milijune... / Svi se pitaju tko je novopečeni milijunaš iz Slavonskog Broda s osvojenih 26 milijuna kuna: 'Kažu jedan dečko, konobar'

Izvučen je maksimalni iznos Eurojackpota, a dio novca - više od 26 milijuna kuna ide u Slavoniju - točnije u Slavonski Brod. Svi bruje tko bi mogao biti sretni dobitnik silnih milijuna i maštaju na što bi oni novac potrošil

11.2.2018.
18:05
VOYO logo

Potrebno je nešto novca, dobra kombinacija brojeva i sretna ruka za osvajanje jackpota.

S kombinacijom brojeva koje je platio samo 15 kuna, Brođanin sretne ruke na ovom je kiosku Tiska osvojio 26 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naselje Andrije Hebranga u Slavonskom Brodu bruji o milijunskom zgoditku. Svi se pitaju tko je sretni sugrađanin koji je odigrao dobitnu kombinaciju  brojeva: 7, 8, 24, 34, 46 te 4 i 8. .

"Kažu jedan dečko, konobar. Ali ne znam kako se zove. Mislim, drago mi je tko da je.  Usrećio se, možda će i druge usrećiti isto", kazao je jedan Brođanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brođanima je drago što je i Slavonija dobila milijunaša na Eurojackpotu jer – dio je otišao i u Finsku nakon što je izvučen maksimalni zgoditak veći od 669 milijuna kuna. Kažu treba igrati.

A kad bi osvojili milijune...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja bi pola podijelila svojoj obitelji, svojoj familiji, obitelji. Putovala bih sigurno. Sigurno bih usrećila puno ljudi", kazala je Martina Tomas, Slavonski Brod.

I Brođanin koji je osvojio milijune sigurno već razmišlja kako ih potrošiti i koga će sve usrećiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo