program volonterskih praksi / Studenti iz svijeta otkrivali ljepote sjeverne Hrvatske: 'Bilo je prekrasno!'

Image
Foto: AIESEC Varaždin

Petero mladih ljudi s različitih kontinenata, željni kvalitetnih iskustava, razvijanja samih sebe i upoznavanja svijeta su se prijavili na AIESEC-ov program volonterskih praksi Global Volunteer, a put ih je doveo do Varaždina gdje su sudjelovali na projektu Discover North Croatia.

30.8.2016.
11:35
AIESEC Varaždin
VOYO logo

Od 18. srpnja do 29. kolovoza trajao je projekt na kojemu su zajedno s nekolicinom članova AIESEC-a Varaždin posjećivali brojne destinacije u sjevernoj Hrvatskoj i prikazivali svoje dojmove, priče i snimke preko društvenih mreža, piše Varaždinski.hr.

U petak, 26. kolovoza je održano službeno zatvorenje projekta u prostorima grada Ludbrega koji je premium partner projekta.Martina Črnila, predsjednica AIESEC-a Varaždin, zahvalila se partnerima koji su podržali ovaj projekt i omogućili praktikantima da sudjeluju na projektu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Omogućili ste svima nama najvrijedniju stvar - priliku da pokažemo što možemo kao mladi, vjerovali ste u naše vrijednosti i ciljeve te pomogli da uložimo maksimalni trud u cilju poboljšanja naše zajednice.

Osim grad Ludbrega kao glavnog partnera projekta, ostali partneri su silver partner Turistička zajednica Grada Preloga, Pansion Mamica Pušćine, Autoškola Prilok, Varaždinska županija, Hotel Turist, Međimurska županija i Hotel Park Čakovec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indijac Aseem Singh, Ukrajinka Maryna Bushai, Pola Kaminska i Mikolaj Szymański iz Poljske te Myriam Ghouma iz Tunisa su predstavili sve aktivnosti i lokacije koje su posjetili, zahvalili se svima koji su omogućili realizaciju projekta, te ispričali po čemu će pamtiti njihov boravak u Hrvatskoj.

Nijihova iskustva pročitajte na portalu Varaždinski.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo