SRBI OPTUŽUJU HRVATSKU POLICIJU: / 'Krenuli smo na uskršnje praznike, a oni nas satima nisu puštali u zemlju. Maltretirali su 20 autobusa'

Image
Foto: Twitter/Nebojša Radović

Satima su u četvrtak autobusi iz Srbije čekali da prijeđu granicu s Hrvatskom, a putnici su se žalili da ih hrvatska policija maltretira

26.4.2019.
8:39
Twitter/Nebojša Radović
VOYO logo

Hrvatska policija u četvrtak je na graničnom prijelazu Bartovci- Bajakovo maltretirala državljane Srbije koji su autobusima putovali iz te zemlje. Tvrde to srpski mediji navodeći kako policija gotovo četiri sata nije puštala 20 srpskih autobusa da prijeđu granicu.

Blic piše kako su u jednom trenutku putnicima čak zabranili da stoje pored autobusa te im prijetili kaznom od 5000 kuna. Neki od putnika, koji su za Usrkrs putovali u Italiju, stekli su dojam kako hrvatska policija "to radi namjerno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom višesatnog zadržavanja putnicima nije dano nikakvo objašnjenje zašto se to događa, a navodno je i odbijena bilo kakva komunikacija. Jedan od putnika je rekao da je predstavniku agencije policajac izjavio: "Imam ja svoje razloge zašto vas ne puštam", a zatim mu naredio da zatvori vrata autobusa, piše Pink.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo