ŠKORO JE NA LISTU STAVIO I SVOJU SESTRU, DOBILA JE 'ZIHER' POZICIJU: / 'To je prirodan slijed događaja'

Image

'Mogu reći da stvarnost nije najbolji saveznik Anušićevom optimizmu', poručila je nositelju HDZ-ove liste u istoj jedinici

11.6.2020.
21:38
VOYO logo

U 4. izbornoj jedinici, jednoj od dvije slavonsko-baranjske, očekivalo se kako će listu Domovinskog pokreta predvoditi Miroslav Škoro, no na to mjesto je postavio svoju sestru, Vesnu Vučemilović, doktoricu ekonomije i marketinšku stručnjakinju. Za Večernji ističe kako njeno postavljanje na listu nije bila odluka nego prirodan "slijed dođaja jer je bila uključena i u predsjedničku kampanju".

"Obiteljska sam žena i to mi je bilo jedino normalno. Tijekom kampanje obišli smo cijelu Hrvatsku i susreli brojne ljude koji su u bratovim porukama i nastojanjima prepoznali način da se konačno u Hrvatskoj pokrenu prijeko potrebne promjene", tvrdi. U dobar rezultat je uvjerena, ne samo zbog promjena nego i zbog protukandidata, iako je i sama svjesna kako iza nositelja HDZ-ove liste, Ivana Anušića, stoji stranačka mašinerija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ni jedan negativan proces nije zaustavljen'

"Budući da živim u Osječko-baranjskoj županiji, mogu reći da stvarnost nije najbolji saveznik Anušićevom optimizmu. Nijedan negativan proces kojem u ovome kraju već godinama svjedočimo nije zaustavljen u njegovom mandatu", kategorična je, nabrajajući iseljavanje, propast poljoprivrede i proizvodnje i korupciju. "Sve to slavonski čovjek s nevjericom predugo gleda. Više nećemo gledati, sad ćemo mijenjati", kaže Vučemilović.

Očekuje uspjeh bratovog Domovinskog pokreta u cijeloj Hrvatskoj te kaže kako očekuje "dvoznamenkasti broj mandata", a točan broj će ovisiti o glasačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem u hrvatski narod koji je spreman stati na kraj štetnom duopolu HDZ-a i SDP-a, čiji je glavni rezultat poražavajuća činjenica da smo na začelju Europske unije po gotovo svim parametrima", zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo