bocnula oreškoviće / Severina: 'Supruga premijera se bori da mi, žene, nemamo osnovna prava'

Severina uvijek navija za ljubav, i to neovisno o tome o kakvoj se ljubavi radi. Kaže, volim što se volimo. No, takvu strast nema prema aktualnoj vlasti

13.6.2016.
18:17
VOYO logo

Severina zagovara ljubav i tvrdi kako kako je upravo ljubav najvažnija na svijetu. Međutim, takve osjećaje ne dijeli prema političarima. Kada su oni u pitanju, nema dlake na jeziku. Svi joj idu na živce jer su 'bahati i sebični', a na 'glasače i domovinu misle samo pred izbore'. Posebno se obrušila na 'gastarbajtere' u Vladi i Saboru.

"Super je stvar da će kanadski premijer 3.7. predvoditi Pride u Torontu. Mi smo očito dobili krivog Kanađina. Naročito njegovu suprugu, koja se borila za to da mi žene nemamo osnovna ženska prava", istaknula je popularna Seve, koja je prošlu subotu sudjelovala u Povorci ponosa u Zagrebu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Sverina se svojedobno zakačila s Jadrankom Kosor zbog njezine strasti prema broševima i izjave od smanjenoj nezaposlenosti. Branila je tada nezaposlene, jednako kao što danas brani druge ugrožene skupine. Uvijek na strani manjine, Sevka je još jednom podržala i Pride.

"Mislim da je lakše kada vas brani i štiti netko drugi, pogotovo netko tko nema veze s tim jer su ugrožena vaša prava", kazala je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo