HUMANITARNA AKCIJA POČINJE / Saznajte kako do umjetničkog remek-djela na četiri kotača

Žar ptica poznatog hrvatskog umjetnika Borisa Bućana, koja se ovako fino smjestila na krov najnovijeg Peugeota 2008, ni ne sluti što je sve čeka. Pred njom je prava misija – otići na aukciju i zaraditi što više novca za razminiranje Hrvatske.

20.10.2013.
20:00
VOYO logo

"Ovo ne samo da je lijepi fini dobar auto koji košta recimo oko 140 tisuća kuna nego znamo šta je Bućan na svjetskom nivou. Naravno da je auto unikat i ostat će unikat tako da ja pretpostavljam da ne dolazi u obzir da bude manje od milijun", rekla je Dijana Pleština, ravnateljica Vladinog Ureda za razminiranje.

Je li ovo sad otvoreni poziv za sve koji imaju milijun kuna da humanitarno djeluju i dobiju dobar auto?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je prvi poziv, da, bit će ih još. Apsloutno".

Image
Foto: Facebook Peugeot

Kako do ovog umjetničkog remek-djela na četiri kotača, čut ćete već ovoga tjedna u programu RTL televizije, kada akcija službeno i počinje.  A razminiranje Hrvatske počelo je prije 15-ak godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon rata sumnjivo je bilo čak 13 tisuća kilometara. Danas nam još uvijek prijeti 640 kvadratnih kilometara.  Rok je do prvog ožujka 2019. godine, a novca je iz godine u godinu sve manje.

Image
Foto: PR fotografije

"Zaista nam bi bilo dobro da razminiramo čim prije pa ćemo ne samo imati jednu sigurnu našu pravu Hrvatsku nego i s ekonomske strane nećemo više gubiti", dodala je Pleština.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada zbog tog miniranog područja Hrvatska gubi oko pola miljarde kuna godišnje. Ovaj oslikani Peugeot 2008 spasit će dio proračuna i posve sigurno uveseliti svog novog, humanitarnog vlasnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo