zabava za najmlađe / S RTL Kockicom krenite na putovanje u 'Mali svijet'

Image

RTL Kockica u subotu, 8. ožujka predstavlja novu zabavno-edukativnu emisiju 'Mali svijet' u kojoj voditelj Ivan Kralj gledateljima predstavlja čarobni svijet sportova, upoznaje ih s raznim dječjim festivalima i kulturnim događajima u hrvatskim gradovima te uči kako ispeći kruh, napraviti lutku od papira ili keramičku posudu.

4.3.2014.
13:46
VOYO logo

Zabavno-edukativna emisija "Mali svijet" novost je na programu RTL Kockice! Ovaj zabavno-edukativni serijal pod uredničkom i voditeljskom palicom Ivana Kralja upoznat će najmlađe gledatelje prvog besplatnog specijaliziranog kanala s mnoštvom tema iz područja sporta, umjetnosti, kulture i 'uradi sam' tehnike stvaranja.

Image



Zajedno s Ivanom krenut ćemo na putovanje na kojem ćemo doznati više o sinkroniziranom klizanju, judu, snowboardingu, hokeju i drugim sportovima, posjetiti Dan sigurnosti djece na internetu i mnoga druga djeci zanimljiva događanja, provjeriti kako radi Zamboni (vozilo koje izglađuje led za klizanje) ili naučiti kako sami izraditi posudice od keramike, što nam sve treba da napravimo lutku od papira ili kada i uz pomoć kojih alata posaditi grašak ili neko drugo povrće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan je posjetio predškolsku djecu u njihovim vrtićima kako bi od njih doznao što će biti kad odrastu te što misle o djeci najdražim zanimanjima poput policajca i doktora, a njihovi zanimljivi i nadasve zabavni odgovori sažeti su u posebnu rubriku "Ispeci pa reci". Emisija „Mali svijet“ će ujedno donositi priloge o posjetima raznim dječjim radionicama crtanja, modeliranja glinom i kreativnog, maštovitog izražavanja.

Saznajte nešto novo i zabavite se uz "Mali svijet" od subote, 8. ožujka u 17:40 sati samo na RTL Kockici!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HOTEL PORTOFINO
Gledaj od 13.lipnja
VOYO logo

Još iz rubrike