VRIJEME DOŠAŠĆA I BATINAŠTVA / Procurila snimka masovne makljaže na Adventu, stolice letjele na sve strane, jedna osoba završila u bolnici

Image
Foto: Screenshot / Instagram

Jedan od 25-godišnjaka je lakše ozlijeđen te mu je pružena liječnička pomoć nakon čega je otpušten iz bolnice, kazali su iz PU splitsko-dalmatinske

29.11.2022.
14:23
Screenshot / Instagram
VOYO logo

Advent još praktički nije niti počeo, a u Splitu je već bilo dramatično. Naime, u javnosti se pojavila snimka tučnjave u kojoj je ozlijeđeno nekoliko ljudi.

O svemu se za portal Dalmacija Danas oglasila i policija, koja je navela da je u nedjelju, 27. studenoga 2022. u 22.33 sati, zaprimljena dojava da je u Splitu na Trgu Republike došlo do narušavanja javnog reda i mira između više osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna osoba lakše ozlijeđena

"Policijski službenici su odmah upućeni na mjesto događaja gdje su zatekli četiri muškarca (dvojicu 25-godišnjaka, 24-godišnjaka i 26-godišnjaka) koji su dovedeni su službene prostorije. Utvrđeno je postojanje sumnje da su sudjelovali u narušavanju javnog reda i mira i protiv njih će biti podnesen odgovarajući optužni prijedlog nadležnom općinskom prekršajnom sudu", naveli su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od 25-godišnjaka je lakše ozlijeđen te mu je pružena liječnička pomoć nakon čega je otpušten iz bolnice, kazali su iz PU splitsko-dalmatinske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo