ZANOSNA EJŠAN U HAREMU / Prelijepa robinja zaludila vladara svijeta!

Image

Dok hrvatski gledatelji s nestrpljenjem iščekuju prvu sezonu megahita 'Sulejman Veličanstveni', u Turskoj kreće treća sezona s novim pojačanjima. Tako će se glumačkoj ekipi pridružiti prekrasna Cansu Dere koju gledatelji RTL-a mogu vidjeti u seriji 'Ezel' gdje utjelovljuje lik Ejšan.

23.8.2012.
16:21
VOYO logo

Start treće sezone 'Sulejmana Veličanstvenog' u Turskoj najavljen je za 12. rujna, ali već su sada poznata imena novih glumaca koji će se pojaviti u seriji.

Hrvatskim gledateljima, koje premijera ove najraskošnije, najskuplje i najgledanije turske sapunice očekuje u ponedjeljak, 27. kolovoza u 20 sati na RTL Televiziji, dobro su poznata dva imena - Tuncel Kurtiz i zanosna Cansu Dere, obje likovi iz serije 'Ezel' koja se trenutno prikazuje upravo na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Turska glumica Cansu Dere u seriji 'Ezel' utjelovljuje lik zanosne Ejšan, a ulogu fatalne žene ima i u "Sulejmanu Veličanstvenom". Bivša Miss Turske i poznata tamošnja manekenka glumi robinju iz Irana koja će dolaskom u palaču Topkapi pomutiti razum i samom sultanu.

Naravno, prekrasna robinja Firuze će ponovno učiniti ljubomornom sultanovu ženu Hurem, pa će dvorske igre i borba za sultanovu naklonost u trećoj sezoni megapopularne serije dobiti novu dimenziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Pored Cansu, novo glumačko pojačanje je Tuncel Kurtiz, gledateljima poznatiji kao Ujak Ramiz iz serije 'Ezel'. U 'Sulejmanu Veličanstvenom' glumi lik Ebussuuda Efendija, vrhovnog suca i najvećeg sudbenog autoriteta u Otomanskom carstvu na čijem je čelu bio sultan Sulejman I.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo