PREDSJEDNICA ČESTITALA ROĐENDAN KUJICI KIKI, A ONDA SE JAVIO BUJANEC: / 'Zašto ovako nježno nikada nije čestitala Jakovu?'

Image
Foto: PIXSELL / Facebook

Da je njihova idila potrajala, možda bi i sam Bujanec poželio Kiki sretan rođendan i dug boravak na Pantovčaku,

17.3.2019.
21:52
PIXSELL / Facebook
VOYO logo

Predsjednica Republike Hrvatske danas je putem Facebooka čestitala prvi rođendan Kiki. Napisala je: "Sretan 1. rođendan, Kika!"

Za one slabijeg pamćenja i ne pretjerano zainteresirane za visoku politiku, Kika je mješanka labradora i terijera koju je predsjednica jesenas odlučila udomiti tijekom posjeta Skloništu za životinje u Virovitici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KUJICA OSVOJILA PREDSJEDNICU: /

Kika je živjela u skloništu, a sada postaje - Prvi pas Hrvatske

Image
KUJICA OSVOJILA PREDSJEDNICU: /

Kika je živjela u skloništu, a sada postaje - Prvi pas Hrvatske

Prvi rođendan Prvog psa

Tako je Kika svoju azilantsku adresu zamijenila onom na Pantovčaku postavši, kako neki u šali vole reći, Prvim psom.

Uz rođendansku čestitku na Facebooku, predsjednica je objavila i prigodni video u kojem se izmjenjuju slike predsjednice i Kike dok u pozadini teče nježna glazbena podloga. Pogledajte...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne mogu zamisliti Tuđmana da psu javno čestita rođendan'

No ubrzo se na društvenim mrežama pojavio i odnedavni predsjedničin partibrejker, među hrvatskim desničarima omiljeni televizijski voditelj Velimir Bujanec. On je donedavno bio predsjedničin prisni prijatelj koji se, nakon što je s Pantovčaka potjerala svoga savjetnika Matu Radeljića, prometnuo u njezinog najžešćeg kritičara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je njihova idila potrajala, možda bi sam Bujanec poželio Kiki sretan rođendan i dug boravak na Pantovčaku, ali s obzirom na burni prekid s predsjednicom, on se žestoko obrušio na njezinu čestitku mješanki Kiki.

"Po čemu je to Kika bliža Kolindi od sirotog Jakova - a njemu nikada nije ovako javno (i nježno) čestitala rođendan", zločesto se zapitao Bujanec. Pa nastavio: "Šalu na stranu, zar u Hrvatskoj nema važnijih stvari kojima bi se trebala baviti jedna državnica?! Selo gori, a baba se češlja! Zaista volim pse, al’ ne mogu zamisliti predsjednika Tuđmana da psu javno čestita rođendan...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo