JESTE LI VIDJELI OVO?! / Šprajc se brutalno narugao Plenkoviću: 'Bilo šta da radim, ide mi od rukeeeee, oni što me mrze, nek' puknu od mukeeeee'

Image

Na kraju se narugao samom premijeru koji se stalno hvali svojim uspjesima, pokušavajući time umanjiti štetu afera koje niže njegova vlada

14.7.2023.
22:45
VOYO logo

"Nije točno da Vlada nije reagirala na viškove plina u HEP-u i na to da će HEP zbog toga plin morati prodavati u bescjenje. Nego nisu bili upozoreni jasno i na vrijeme, rekao nam je to i sam premijer", rekao je Zoran Šprajc u večerašnjoj emisiji Stanje nacije gdje je komentirao veliku aferu s prodajom plina u HEP-u.

"Zabrinjavajuće je da je direktor HEP-a njegov frend, pa kad te ni frend ne upozori na viškove plina onda mora da je frend našao boljeg frenda. Za kojeg je na račun HEP-a, tj. države, kupovao plin po 47 eura, a prodavao ga po 14 eura - tijekom cijelog lipnja. Razlika jedno deset milijuna eura. Vama se to čini mnogo, ali 10 milijuna eura za direktora HEP-a je sitniš, iznos zbog kojeg nije vrijedno ni slušalicu podignut i broj od frenda okrenuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se to gleda u cjelokupnom kontekstu svega onoga što je u posljednjih godinu dana s našom politikom i postupanjem prema energetskom sektoru, sam HEP zapravo smanjio uštedu za 10 milijuna eura. Dakle, gubitak nije gubitak, nego je samo manji dobitak. Generacije koje su odrasle na Alan Fordu za takve uzrečice su imali Grunfa, idući naraštaji će imati Baću. Ipak cijeli ovaj slučaj najbolje je rezimirao Broj 1 osobno: 'Ovo je tema u kojoj je nađen kut da se pokuša od pite napraviti znate što'", kazao je Šprajc u svojem komentaru.

Na kraju se narugao samom premijeru koji se stalno hvali svojim uspjesima, pokušavajući time umanjiti štetu afera koje niže njegova vlada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli video Šprajcovog komentara pogledajte u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo