PLENKOVIĆ U BANSKIM DVORIMA PRIMIO NOVOG VELEPOSLANIKA SAD-a: / I ovom prilikom se razgovaralo o položaju Hrvata u BiH

Image
Foto: Vlada / Twitter

Hrvatska i SAD-a su partneri u Sjevernoatlantskom savezu te je ovom prigodom iskazana zajednička podrška u daljnjem približavanju zemalja jugoistoka Europe NATO-u, priopćila je Vlada.

18.1.2018.
17:31
Vlada / Twitter
VOYO logo

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske AndrejPlenković primio je danas, u Banskim dvorima, u nastupni posjet veleposlanika Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj W. RobertaKohorsta, javljaju iz Vlade.

Predsjednik Vlade zaželio je novom veleposlaniku dobrodošlicu i naglasio tradicionalno prijateljske i partnerske odnose Republike Hrvatske i Sjedinjenih Američkih Država. Razgovarali su o bilateralnim i političkim odnosima, koji su ocjenjeni iznimno kvalitetnim, mogućnostima jačanja gospodarske suradnje te politici viznog režima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska i SAD-a su partneri u Sjevernoatlantskom savezu te je ovom prigodom iskazana zajednička podrška u daljnjem približavanju zemalja jugoistoka Europe NATO-u.

Predsjednik Vlade upoznao je novog američkog veleposlanika s hrvatskom podrškom Bosni i Hercegovini na njenom reformskom i integracijskom putu te naglasio važnost ravnopravnosti i konstitutivnosti Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo