'VIDIMO SE SUTRA' / Pernar nastavlja sa sramotnom kampanjom, najavio druženje u još jednoj školi: 'Neka dođe i policija'

Image
Foto: RTL / Screenshot

Pernar već neko vrijeme obilazi zagrebačke škole, slika i snima maloljetnu djecu i sve objavljuje na društvenim mrežama. Više zagrebačkih škola sad je dobilo dopis u kojem ih se upozorava da pozovu policiju ako saznaju da se Pernar planira pojaviti pred školom

16.11.2023.
21:20
RTL / Screenshot
VOYO logo

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar na svom je TikToku najavio da će sutra posjetiti IV. gimnaziju u Novom Zagrebu, a pozvao je i policiju da dođe jer, kako kaže, njemu priliči da ima policije oko sebe budući da je utrka za gradonačelnika u punom jeku.

"Sutra u 10:10 se vidimo ispred IV. gimnazije. Pozivam policiju da dođe za slučaj da bude koji hejter. Vidjeli ste i samo kako se ponašaju, kako psuju i nasrću. Dobro je da ima što više policije, a uostalom osobi poput mene i priliči da imam policiju oko sebe jer utrka za gradonačelnika je u punom jeku. Dobro je imati snage reda u blizini kao što ste vidjeli sami, i na Trgu kad su ljevičari sve je puno policije. Znate i sami da je policija tamo radi njih, ne mene. Nisam ja taj koji vrijeđa i napada ljude. Vidimo se sutra, IV. gimnazija. Živjeli", poručio je Pernar u videu koji je objavio na svom TikTok profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova najava stiže isti dan nakon što je više zagrebačkih srednjih škola dobilo dopis u kojem stoji da odmah pozovu policiju ako imaju saznanja da će se Pernar pojaviti pred njihovom školom.

Image
ODZVONILO MU? /

Policija pozvala škole da im odmah jave ako saznaju da se Pernar planira pojaviti pred školom

Image
ODZVONILO MU? /

Policija pozvala škole da im odmah jave ako saznaju da se Pernar planira pojaviti pred školom

Pernar već neko vrijeme obilazi zagrebačke škole, slika i snima maloljetnu djecu i sve objavljuje na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu ove skandalozne kampanje, Pernar je već posjetio više od desetak zagrebačkih škola. Neke od učenika odvodi s nastave i dovodi na konferencije za medije na kojima maloljetnici nose političke transparente. Uglavnom čeka veliki odmor i onda kreće u akciju.

Djecu poziva da se ne cijepe i da piju Lugolovu otopinu koja je opasna za one koji ne pate od deficijencije joda. z političke, učenicima daje i ljubavne savjete, a otvoreno se hvali podrškom učenica koju dobiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pernara smo nedavno pitali znači li to da sad djecu animira da bi jednom glasali za vas, odgovorio nam je potvrdno. Koliko je ova kampanja besramna pokazuje i snimka dječaka kojeg je iskoristio za obračun s aktualnim zagrebačkim gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem.

Ravnatelji su u cijeloj priči nemoćni jer Pernar sve to radi na javnoj površini, a djeca hrle van iz škole čim čuju da je Pernar došao. Čak je prijavljen Pravobraniteljici za djecu koja je zamolila institucije da reagiraju. Potvrdila nam je ranije da je dobila više prijava roditelja, a smatra da je ovakvo neovlašteno objavljivanje fotografija djece nedozvoljeno i neprimjereno. Policija istražuje ima li u ovoj kampanji elemenata za kazneni progon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Novo dno hrvatske politike: Pernar se mota pred školama, mami djecu, snima pa objavljuje na društvenim mrežama

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo