PITALI SMO VAS / Pernar među najnegativnijim političarima zbog Zambije? Vi kažete da je samo skupljao političke poene, a koštat će ga

Image
Foto: Borna Filic/Pixsell

Na svom je Telegram profilu objavio kako je umoran od Afrike. 'Tri mjeseca ovdje mi je i više nego dosta', naveo je. Ranije je otkrio koliko ga košta boravak u Africi

6.6.2023.
10:00
Borna Filic/Pixsell
VOYO logo

S jedan posto u svibnju na 2,8 posto u lipnju skočio je Ivan Pernar kada se pita građane tko je najnegativniji političar. Podaci su to CRO Demoskopa, istraživanja koje za RTL provodi Promocija plus.

Skočio je tako bivši saborski zastupnik na treće mjesto, iza premijera i predsjednika RH koji su svoju poziciju, čini se, odavno zabarikadirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Pernar se na listi našao nakon njegova zambijske avanture, odnosno odlaska u Zambiju samo kako bi napakostio Hrvatima koji su se tamo našli u zatvoru nakon što su pokušali posvojiti djecu iz Konga. Sada su pak pušteni, djeca su im vraćena, a doputovali su i u Hrvatsku. Pernar je pak još uvijek u afričkoj državi, iako, sam priznaje, nedostaje mu Hrvatska.

No, kakvo je stanje u Hrvatskoj po pitanju Pernara. To smo pitali čitatelje portala Danas.hr od kojih smo htjeli saznati vjeruju li da je Pernar ispravno postupio kada se uključio u slučaj posvajanja iz Zambije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći broj ispitanih govori da je samo skupljao političke poene (51 posto). Čak 34 posto kaže da će ga to sada koštati političke karijere te da nije ispravno postupio, dok 11 posto misli da je baš bio na pravom mjestu. Četiri posto govori da je ispravno postupio, ali da nisu očekivali da će otići baš tamo.

U najnovijoj anketi pitamo vas: Je li dovoljan rast plaća od 60 do 100 eura koje je premijer obećao javnim službama?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo