STJENICE U RIJECI / Ovo je stan koji je napala pošast opakih kukaca: Marina pokazala šokantnu snimku leđa svog djeteta jutro poslije

Sitni insekti kojih se teško riješiti, zagorčali su život cijelog zgradi, koja ih se sada pokušava na sve načine riješiti

11.10.2023.
22:11
VOYO logo

Pošast koja je napala brojne europske gradove stigla je u Hrvatsku, a stjenice su nakon najezde u splitskom zatvoru, napale riječki neboder, javlja RTL Danas.

Sitni insekti kojih se teško riješiti, zagorčali su život cijelog zgradi, koja ih se sada pokušava na sve načine riješiti. Na ulazu u zgradu stoji obavijest da dio stanara, među kojima su i djeca, ima plikove po cijelom tijelu, a borba s ovim malim napastima stvara im velike probleme. Stjenice su se navodno počele širiti iz državnog stana u kojem su se izmjenjivale izbjeglice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NAJEZDA SE ŠIRI /

Stjenice napale neboder u Rijeci: 'Djeca imaju po 30-ak uboda, po cijelom tijelu, ne idu u školu...'

Image
NAJEZDA SE ŠIRI /

Stjenice napale neboder u Rijeci: 'Djeca imaju po 30-ak uboda, po cijelom tijelu, ne idu u školu...'

"Izgrizle su je kad je jednu spavala u našoj sobi", rekla je Marina Nimac pokazujući šokantnu snimku leđa svog djeteta jutro poslije. Koža je prekrivene crvenim plikovima. Kaže, mislila je da je alergija, odvezli su je k liječniku te je dobila lijekove koje je pila.

"Ali par dana poslije shvatila sam da su to stjenice. Primijetila sam i na sebi plikove, ali sam mislila da su možda komarci, stjenice mi nisu padale na pamet. Treće jutro na krevetu sam vidjela malu crnu bubicu, one su se namnožile", rekla je Marina pokazujući pred našim kamerama izmet kukaca koji se nakupio na podnici ispod madraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dezinsekcija nije riješila problem

Kaže da je predstavnik stanara rekao da je navodno u stanu na 15. katu nebodera bila dezinsekcija i to više puta, ali da se ništa nije riješilo.

"Oni su valjda trenutno žarište i navodno im stjenice i danju šetaju po zidovima i namještaju. I moj muž je zvao deratizaciju te su mu rekli da prostor špricamo sredstvima protiv buba i komaraca koji se mogu kupiti u dućanu", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupili su i parni čistač, neke se stvari drže u hladnjaku jer su pročitali da stjenice umiru na -17 stupnjeva. Tako se "hlade" knjige i druge svari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo