TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU / Otac kamionom pregazio sina (5) u dvorištu kuće

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nesreća se dogodila u dvorištu kuće, a dijete je odmah prevezeno u liječničku ambulantu. Nažalost, liječnici su mogli samo konstatirati smrt dječaku

28.2.2024.
17:28
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Velika tragedija u Gornjim Karajzovcima kod Gradiške u Bosni i Hercegovini -nesretnim slučajem otac (39) je kamionom pregazio svog petogodišnjeg sina.

Nesreća se dogodila oko 11 sati u dvorištu njihove kuće, a dijete je odmah prevezeno u dežurnu ambulantu u Novoj Topoli. Liječnici su nažalost samo mogli konstatirati smrt, piše Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U dvorištu obiteljske kuće je uslijed kretanja teretnog vozila "mercedes", kojim je upravljao 39-godišnjak, smrtno stradalo maloljetno dijete", naveli su u Okružnom javnom tužiteljtvu u Banjaluci.

Dodaje se da su policijski službenici PU Gradiška izvršili očevid, a s njima je bila i okružna javna tužiteljica Biljana Janković koja je naložila da se poduzmu sve istražne radnje utvrđivanja okolnosti pod kojima je dječak stradao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naložena je i obdukcija tijela koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske", navode u OJT Banjaluka.

POGLEDAJTE VIDEO: Tragedija u Samoboru: Mlada vozačica jurila pa naletjela na pješaka (82). Preminuo je na mjestu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo