OGLASIO SE ŠKORO / Nastavlja rat s Domovinskim pokretom: 'Ovo nije ultimatum, nego molba'

Image
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

U velikom podcastu Škoro je progovorio o svim gorućim temama, kao na primjer je li ostavka bila ucjena te kakav je njegov odnos s asistenticom Brajković

19.8.2021.
10:29
Emica Elvedji/PIXSELL
VOYO logo

Ne prestaje rat na relaciji Miroslav Škoro - Domovinski pokret. Škoro se o trzavicama ponovo oglasio na svojem Facebook profilu, objavivši pritom i veliki intervju koji je s njim napravila Udruga Mladi za domovinu.

U velikom podcastu Škoro je progovorio o svim gorućim temama, kao na primjer je li ostavka bila ucjena te kakav je njegov odnos s asistenticom Brajković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neka vodstvo kaže zašto je pokrenut stegovni postupak

Usput je i vodstvu poslao znakovitu poruku.

"Iako novo vodstvo Domovinskog pokreta misli da je braniti se i na laž odgovarati istinom nečasno, pa su me dali na sud časti, mislim da sam bio strpljiv i konstruktivan. Na kraju će o tome tko je u pravu odlučiti državne institucije", rekao je uvodno Škoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon jučerašnjih sjednica tijela DP-a, na kojima se o bitnim temama raspravljalo više sati pod točkom razno, i to na razini trača, javno molim da na današnjoj konferenciji za medije u podne, vodstvo stranke objavi zbog čega su protiv mene pokrenuli stegovni postupak. Ovo nije nikakav ultimatum, nego zamolba u svjetlu činjenica da zagovaramo demokraciju i otvorenost u svim postupcima. Kad već prigovaramo sudstvu i vlasti da su spori, netransparentni i neučinkoviti, zašto bi mi radili po istom obrascu. Čemu čekati devedeset dana? Svi smo već umorni i želimo da ovo prestane. U državi ima puno važnijih problema kojima se trebamo baviti, a članstvu DP-a i svekolikoj javnosti je već dosta trakavica. U protivnom, nemam više namjeru trošiti vrijeme i biti u društvu onih koji uhode i žele drugima i njihovim obiteljima činiti zlo", napisao je Škoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo