Na Jadranu kaos: Puše olujni vjetar, poremećen pomorski promet...

Kolnici su mokri i skliski mjestimice u Istri, Hrvatskom primorju, Lici, Dalmaciji i središnjoj Hrvatskoj, a mogući su i odroni.

12.11.2014.
8:22
VOYO logo

Zbog jakog juga u prekidu su: - katamaranske linije: Mali Lošinj-Rijeka, Novalja-Rab-Rijeka, Jelsa-Bol-Split, Split-Vis, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Korčula-Hvar-Split, - brodska linija Mali Lošinj - Unije – Susak, - trajektna linija Valbiska-Lopar.

Obilna kiša na Jadranu

U većini krajeva zbog kiše promet teče usporeno, a zbog obilnijih padalina na Jadranu i priobalnom dijelu moguće su poteškoće zbog vode na kolniku. Na cestama u gorju bit će veća mogućnost za odrone. Najmanje kiše, uz povremena sunčana razdoblja očekuje se u Slavoniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povremene poteškoće moguće su na dionicama cesta gdje je zbog radova na snazi privremena regulacija, a zbog gužve i na gradskim prometnicama i obilaznicama.

Na graničnim prijelazima u putničkom prometu ne očekuju se poteškoće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pljuskovi s grmljavinom

Tijekom dana bit će umjereno do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom i pljuskovima, na Jadranu lokalno uz grmljavinu. Najviše kiše, ponegdje i obilne očekuje se na Jadranu, a posebice u Dalmaciji. Najmanje kiše uz sunčana razdoblja bit će u istočnim predjelima. Vjetar slab do umjeren istočni i jugoistočni, poslijepodne u okretanju na sjeveroistočni, a na Jadranu umjereno i jako, mjestimice olujno jugo. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 13 do 18 Celzijevih stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo