'SVJEDOČIM NEKULTURI NA SVIM RAZINAMA' / Mostovac uhvatio policajce u prekršaju: 'Eto njih dvojice frajera, upalili sva četiri i lagano na kavu'

Image
Foto: Facebook

Iz PU splitsko-dalmatinske priopćili su da će protiv policajaca pokrenuti odgovarajući postupak

6.8.2022.
18:43
Facebook
VOYO logo

Mostovac Josip Markotić na svom je Facebooku opisao događaj koji se dogodio u petak u Matoševoj ulici u Splitu ispred jednog ugostiteljskog objekta.

"Gotovo svakodnevno u Splitu svjedočim nekulturi na svim razinama pa tako i prometnoj, ali kad zakon krše oni koji su plaćeni da ga provode i koji kažnjavaju one koji ga krše, e to je posebna vrsta bahatosti i licemjerja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer pijem kavu u kvartovskom kafiću u Matoševoj ulici, kad eto njih dvojice frajera, parkirali na autobusnom stajalištu, upalili sva četiri i lagano na kavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pokrenut će se odgovarajući postupak'

Jedini razlog zašto ovo javno objavljuje jest to što ova ista policija na ovom istom mjestu kažnjava ljude kad parkiraju ovako kao što su ova dvojica parkirala", napisao je Markotić.

Iz redakcije portala Dalmacija danas kontaktirali su Policijsku upravu splitsko-dalmatinsku te su ih pitali za razlog zašto su policajci parkirali na autobusnom stajalištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, zanimalo ih je "hoće li biti pokrenut određeni postupak ako su neopravdano svoje vozilo zaustavili na mjestu gdje je zabranjeno parkiranje".

"Utvrđeno je kako nije bilo službene potrebe za takvim parkiranjem. Protiv policijskih službenika pokrenut će se odgovarajući postupak", rekao je Jerko Kurevija, glasnogovornik PU splitsko-dalmatinske za Dalmacija danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo