PONESTAJE MU IDEJA / Morrissey uskoro u penziji

Image

Umjesto da ponovno okupi The Smiths, Mozzer je odlučio u potpunosti napustiti glazbu.

15.1.2009.
10:26
VOYO logo

Najavljujući izlazak novog albuma "Years Of Refusal" Morrissey je šokirao fanove otkrivši kako se vrlo brzo planira u potpunosti prestati baviti        
glazbom. Čini to da bi sačuvao svoj dignitet kao umjetnika te kako se ne bi pretvorio u glazbenog dinosaura kakve je uvijek prezirao.                           

"Ne želim se ovime baviti još dugo. To bi značilo manjak mašte i priličan nedostatak samopoštovanja. Dolazi vrijeme da se kaže dosta",  kazao je ekscentrični pjevač nekadašnjih The Smiths. Zanimljivo je da ova najava stiže u trenutku kada je Mozzerova samostalna karijera na vrhuncu - posljednji albumi oborili su rekorde po broju prodanih primjeraka i dobrih kritika, a ulaznice za predstojeće koncerte rasprodane su u nekoliko minuta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Album s početka ovog teksta izlazi u veljači, a prvi singl skinut s njega je "I'm Throwing My Arms Around Paris" čiji je videospot moguće pogledati na internetu. Prvi nastup kojim će promovirati album održat će 11. veljače u londonskoj dvorani BBC Radija. Njemu će prisustvovati samo pobjednici nedavno održanog natječaja, dok će ga svi ostali moći pratiti u radijskom prijenosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo