u 29 gradova / Molitvom i bdijenjem protiv pobačaja: I u Čakovcu kod bolnice počela nova inicijativa

Image
Foto: eMeđimurje

Riječ je o inicijativi koja se ove godine provodi u 29 gradova diljem Hrvatske, u trajanju od 40 dana, a temeljni cilj im je zaštita života

27.9.2018.
20:15
eMeđimurje
VOYO logo

Ispred  Županijske bolnice Čakovec 26. rujna je započela sedma po redu inicijativa 40 dana za život. Riječ je o inicijativi koja se ove godine provodi u 29 gradova diljem Hrvatske, u trajanju od 40 dana, a temeljni cilj im je zaštita života od začeća do prirodne smrti. Kampanja traje do 4. studenog, a u istoj sudjeluje 415 gradova diljem svijeta.

"Svaki dan bdije se i moli ispred Županijske bolnice u Čakovcu u vremenu od 6 do 18 sati. Priključi se i ti i budi tu za majke, za nerođenu djecu i sve one kojima je potrebna tvoja pomo", kaže Sanja Bratinšćak, voditeljica inicijative za grad Čakovec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj kampanji bit će prikazan i prvi dokumentarni film o inicijativi „40 dana za život“ u Hrvatskoj. Dokumentarni film bit će prikazan u svih 29 gradova koji sudjeluju u inicijativi. Pretpremijera filma bit će 19. listopada  u Zagrebu, a premijera 20. listopada u svim ostalim gradovima. 

"U Čakovcu će film biti prikazan 20. listopada u 20:00 sati u Katoličkom domu. Film svjedoči snagu prisutnosti i ljepotu života. Pozivamo Vas da nam se pridružite", poručuje Bratinšćak za eMedjimurje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo