plenković hajdašu dončiću: / 'Moja ambicija je da budem još jednom predsjednik Vlade. Sigurno neću biti oporbeni zastupnik'

Image
Foto: Patrik Macek/Pixsell

U Saboru je jutros započelo aktualno prijepodne. Oporba je rešetala pitanjima članove Vlade. Sabor će, za sada je izgledno, zasjedati 10 tjedana, do 22. ožujka, nakon čega će napraviti stanku u Velikom tjednu,

15.1.2024.
14:02
Patrik Macek/Pixsell
VOYO logo

Na današnjem saborskom aktualcu predsjednik Vlade Andrej Plenković naglasio je kako mu je ambicija postati još jednom hrvatski premijer. To je bio odgovor na pitanje SDP-ovom zastupniku Siniši Hajdašu Dončiću kojeg je interesiralo kada će se održati parlamentarni izbori te hoće li Plenković i nakon ove godine ostati u hrvatskoj politici ili će otići na neku europsku poziciju u Bruxelles.

''Što se tiče moje ambicije, moja je ambicija da budem još jednom predsjednik hrvatske Vlade. I sljedeći izbori će završiti tako da ja sigurno neću biti oporbeni zastupnik. Ako ćete vi biti opet oporbeni zastupnik, to je isto pošteno. Nemam ništa protiv toga, meni će biti drago da se mi viđamo'', odgovorio mu je premijer Plenković .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ako ste vi tako dobri da pobijedite, vi morate biti rođeni spremni za pobijediti kada god izbori bili. No, kod vas se ništa neće promijeniti, to je više nego očito jer vidim da vam je ton takav da promjene nema'', ustvrdio je premijer.

U Saboru je jutros započelo aktualno prijepodne. Oporba je rešetala pitanjima članove Vlade. Sabor će, za sada je izgledno, zasjedati 10 tjedana, do 22. ožujka, nakon čega će napraviti stanku u Velikom tjednu, a hoće li zastupnici nakon toga dobiti poziv za još jedno zasjedanje, za sada se ne zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte video: U Splitu osvanuo uvredljiv grafit: 'Milanoviću, bolje peder nego rusica'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo