Napredne performanse i visoku energetsku učinkovitost / LG-eva linija klima-uređaja za ljeto bez vrućina

Image
Foto: PR fotografije

LG na hrvatskom tržištu nudi linije energetski učinkovitih klima-uređaja vrhunskih performansi i elegantnog dizajna koji osiguravaju snažno hlađenje te ujedno uvelike smanjuju potrošnju električne energije. Tako i modele za 2015. godinu karakteriziraju visokoučinkovita, napredna tehnologija Inverter V te funkcije aktivne uštede energije.

24.6.2015.
9:15
PR fotografije
VOYO logo

Rad LG-evih klima-uređaja odvija se uz najnižu moguću razinu buke. Uz to, ovi uređaji brinu o zdravlju korisnika – plasmaster ioni u kombinaciji s raznim inovativnim filtrima steriliziraju zrak, sprečavaju nastanak bakterija te korisnike štite i od plijesni, virusa, alergena, a uklanjaju čak i neugodne mirise.

Image
Foto: PR fotografije

Tu su i dodatne značajke, poput prikaza potrošnje energije i automatskog ispuhivanje zraka u 4 smjera. Isto tako, LG-evi klima-uređaji mogu poslužiti i za grijanje, a dizajnirani su za jednostavniju i učinkovitiju ugradnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Ove prednosti, između ostalih, nude Inverter V modeli Artcool Slim, Sirius i Eco Plus te perjanica ARTCOOL Stylist Inverter V koji, osim naprednim značajkama, zapanjuje svojim dizajnom.

Ovaj dobitnik nagrada za dizajn iF i red dot jedinstvenog je kvadratnog oblika, a donosi suptilno LED osvjetljenje u 8 različitih boja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo