ILČIĆ IMA PORUKU ZA SVE KOJI NISU NA VLASTI: / 'Više sreće drugi put'

Image
Foto: PIXSELL, Patrik Macek

Čelnik Hrasta Ladislav Iličić poručuje svima koji su nezadovoljni što nisu na vlasti da će morati pričekati 3,5 godine.

26.5.2016.
11:36
PIXSELL, Patrik Macek
VOYO logo

"Svi koji su nezadovoljni što nisu na vlasti, trebat će se strpjeti još 3,5 godine i više sreće drugi put", izjavio je Ladislav Ilčić za N1 komentirajući mogućnost skorih izbora. Kazao je kako će mišljenje o aferama vezanim uz prvog potpredsjednika Vlade izreći tek nakon što čuje stav Povjerenstva za sukob interesa. Pritom očekuje da se Povjerenstvo oglasi prije nego što se bude izglasavalo povjerenje prvom čovjeku HDZ-a.

Image
U PETAK ODLUČUJUĆA SJEDNICA VLADE! Most potvrdio: /

'Tražili smo od Karamarka da se povuče'

Image
U PETAK ODLUČUJUĆA SJEDNICA VLADE! Most potvrdio: /

'Tražili smo od Karamarka da se povuče'

Ilčić se ponovno osvrnuo i na način provođenja kurikularne reforme i Borisa Jokića. Ne odustaje od svoje tvrdnje da je Jokića imenovao SDP te ističe kako on nije izabran javnim natječajem nego pozivom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izabrani su javnim pozivom što je protuzakonito"

"Strategija je predvidjela da na javnom natječaju izaberu skupinu, no odabrani su po javnom pozivu, a to je velika razlika, i imenovao ga je Mornar. Tu je već napravljen protuzakonski potez, oni jesu imenovani od strane SDP-a", kazao je Ilčić dodajući da je Jokić spreman saslušati druge samo kada im je nadređen te da je on "taj šef koji odlučuje što će uzeti u obzir od primjedbi".

Govoreći o manipulaciji kazao je kako je ona provedena od ekspertne skupine jer je ta skupina davala upute svima drugima kako da rade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam predstavljao mišljenja ljudi koji nisu mojeg svjetonazora, ali su imali primjedbe na kurikulum koji su predlagali Jokić i njegova ekspertna skupina. Svjetonazor nije bio ključan", kazao je Ilčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo