superstar / Kandidati za pamćenje: Švicarac i njegov Varni paljak nasmijali žiri, a vješta plesačica na noge digla i Filipa Miletića

Image

Kandidati iz cijele Hrvatske, ali i dijaspore stigli su pred Severinu, Tončija Huljića, Filipa Miletića i Niku Turković kako bi ostvarili svoje snove, ali i nagradu od 50 tisuća eura

30.9.2023.
11:15
VOYO logo

'Superstar' i ove subote donosi izvanredne glazbene talente koji će pokušati osvojiti plasman u daljnji tijek natjecanja. Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković znaju što traže, a emotivna predanost glazbi uvijek je kandidatima velika prednost.

Emocija nije nedostajalo u drugoj audicijskoj emisiji 'Superstara', u kojoj su kandidati pred žirijem iskreno govorili o najljepšim, ali i najtežim trenucima kroz koje su prošli u životu. Kandidati iz cijele Hrvatske, ali i dijaspore stigli su pred Severinu, Tončija Huljića, Filipa Miletića i Niku Turković kako bi ostvarili svoje snove, ali i nagradu od 50 tisuća eura!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Uspješna boksačica otkrila je svoju nježnu stranu, a razigrani Švicarac osvojio je plesom, talentom i pozitivnim stavom sve oko sebe.

"Znam pjesme Varnog paljka", otkrio je kada ga je Severina pitala zna li i može li pjevati nešto domaće! Plesom je kandidatkinja na noge digla i Filipa Miletića, s kojim je zaplesala uz glazbenu pratnju Tončija Huljića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki kandidati su, pak, otkrili i da uvijek postoji druga prilika. Zadranin se okrenuo vjeri nakon što je u ranoj mladosti krenuo krivim putem, a u talentu je pronašao novu nadu i izlaz. "Meni je ovo bilo jako emotivno", poručila mu je Severina nakon nastupa, a dirnuti su članovi žirija bili i mladićem koji je pred cijelom zemljom imao hrabru i važnu poruku i priznanje. "Jako si hrabar", poručila je Severina spomenutom kandidatu.

Emocije, smijeh, talentirani mladi ljudi i žiri za pamćenje - 'Superstar' je spektakl koji se ne propušta! 'Superstar' pratite od 20.15 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte video: Tonči Huljić o Superstaru!: 'Zaista možete očekivati fantastičan show!' Otkrio i tko je u žiriju najemotivniji

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo