SUPRUGE PREMIJERA NA PLITVICAMA / Kako je izgledao damski program? Plenkovićeva supruga odlično odradila posao: 'Zaista sam uživala'

Supruge premijera uživale su u tradicionalnim ličkim specijalitetima poput sira škripavca i teletine ispod peke

10.4.2019.
19:00
VOYO logo

Dok su njihovi supruzi razgovarali o gospodarstvu i politici, supruge Andreja Plenkovića i njegova kineskog kolege, vrijeme su provele uz opuštenije teme. Sinoć su parovi zajedno večerali, a jutros su se dame same otisnule na put izvan Zagreba. 

Specijalci i helikopteri oko Ličke kuće! Kako i ne bi bili kad su tu danas ručale dvije važne dame. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaista sam uživala", kazala je Cheng Hong, a Maslać Plenković joj je odgovorila da onda moraju vidjeti ponovno. 

Image

Ana Maslać Plenković sa suprugom kineskog premijera na Plitvicama: Oduševljena je ljepotom '16 jezera'

Image

Ana Maslać Plenković sa suprugom kineskog premijera na Plitvicama: Oduševljena je ljepotom '16 jezera'

VEZANI ČLANAK

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čini se da da", odgovorila je Kineskinja. "Onda, vidimo se ponovno i uživajte u ostatku posjeta", poručila joj je za kraj Ana Maslać Plenković na što joj se supruga kineskog premijera zahvalila.

Supruga premijera odlično odradila svoj dio zadatka   

Čini se da je Ana Mustać Plenković odlično odradila svoj dio zadatka. Cheng Hong se doimala zadovoljno.  Supruge premijera uživale su u tradicionalnim ličkim specijalitetima poput sira škripavca i teletine ispod peke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobrom dojmu su sigurno pridonijela i veličanstvena Plitvička jezera. Na službenim web stranicama pisalo je kako će biti zatvoren dio jezera zbog radova na infrastrukturi.  Teško je točno reći čime je Ana Mustać Plenković oduševila Cheng Hong, ali korisnike društvenih mreža i komentatore na portalima osvojila je jednostavnošću. Sve je na njoj bilo diskretno.

"Kaput gospođe Plenković izrađen je od ove tkanine boje bjelokosti, mješavine vune i kašmira. Po njezinim željama izmodelirali smo kroj koji ovdje vidimo, malo smo ga skratili, skratili smo rukav kako bi ga učinili ženstvenijim", kazao je Ivan Zver, dizajner u modnoj kući Nebo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispod kaputa mala crna haljina koja nikada ne izlazi iz mode. Riječ je o kolekciji koja tek dolazi, za jesen-zimu koju su vidjeli samo građani New Yorka i Pariza. Čini se da supruga Andreja Plenkovića, kada je moda u pitanju, igra na sigurno. Slično se odjenula i za posjet Papi.

"Gospođa Plenković ima izrazito istančan stil"

"Gospođa Plenković ima izrazito istančan stil i općenito smisao za modu. Kod nje se uvijek sve dešava oko neboja dakle, crne, bijele, sive", kaže Zver.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, kažu, ona točno zna kako želi izgledati. Ne pojavljuje se često, ali ovo što je do sada pokazala, i pritom ne mislimo samo na modu,  bilo je - damski.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo