PREDSJEDNIK SABORA U ELEMENTU / Jandroković o Žalac kao Vojko V: 'Netko je sabotira. Možda je Vlada, možda su Srbi...'

Image
Foto: Pixell

Pokazala je ugovore i to je to, nemam što dodati, poručio je Jandroković

21.3.2019.
13:22
Pixell
VOYO logo

Nakon što je ministrica regionalnog razvoja i europskih poslova Gabrijela Žalac
poručila kako sumnja da joj afere podmeće netko iz HDZ-a, oglasio se glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

"Pokazala je ugovore i to je to, nemam što dodati", poručio je Jandroković, a na pitanje novinara vjeruje li joj, odvratio je: ''Rekla je da auto nije njezin, da je ugovor na roditelje. Što se dogodilo, ja spoznaja nemam".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jandroković je potvrdio da je prije dva ili tri tjedna bio u hotelu čiji je vlasnik Josip Stojanović Jolly kad je bio na skupu HDZ-a u Šibeniku: ''Prespavao sam i sve platio. Gospodina Stojanovića poznajem, ali nismo prijatelji."

Istaknuo je i da je s ministrom Olegom Butkovićem provjerio priču oko nabave autobusa u Splitu. "Tu ne bi trebalo biti nikakvog utjecaja ministrice Žalac, shvatio sam da je ona potpisala odobrenje sredstava, a natječaj je provodilo splitsko poduzeće u suradnji s Ministarstvom prometa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Jandroković nije odgovorio radi li se o unutarstranačkom obračunu: 'Nemam takvih spoznaja. Ne mogu vam komentirati ništa novo jer sam to čuo jučer. Ali na što točno ministrica misli - ne znam''.

Upitan je li neozbiljno od Žalac što je izašla s takvim optužbama, Jandroković je citirao stihove Vojka V. 

''Morate nju pitati. Glavni tajnici ne moraju sve znati. Možda postoje neke informcije koje do mene nisu došle. Možda netko je sabotira i protiv nje lobira, možda je Vlada, možda su Srbi, možda masoni', kazao je kroz smijeh Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo