'RANO ZA DUGOROČNIJE PROGNOZE' / KBC Split o ozlijeđenima nakon derbija na Poljudu: 'Interventni policajac dobro se osjeća'

'Najgore je prošao interventni policajac koji je zadobio prijelom bedrene kosti. Tijekom večeri je operiran. Dobro se osjeća i nadamo se da će biti u redu', pojasnio je Josip Knežević iz KBC-a Split

4.4.2024.
12:59
VOYO logo

Nakon nogometnog derbija Dinama i Hajduka na Poljudu, u U KBC-u Split zaprimljeno je osam policajaca od kojih je zbog loma bedrene kosti jedan od njih operiran i zadržan na liječenju. Ostali policajci imali su lakše ozljede od udaraca na gornjim i donjim ekstremitetima te su nakon obrade pušteni kućama.

U bolnici za Hinu kažu da je nakon saniranja ozljede kući otpušten i 49-godišnji policajac koji je imao opekline glave i vrata dok je 56-godišnji policajac koji je zadobio tešku ozljedu bedrene kosti operiran i hospitaliziran. Liječničku pomoć je zatražio i 47-godišnji navijač koji je zadobio ozljedu ramena, glave i povredu oka, no nije bilo potrebe za njegovom hospitalizacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip Knežević, voditelj Odjela za opću i gerijatrijsku traumatologiju u KBC-u Split povodom toga dao je izjavu za medije. "Tijekom večeri zaprimili smo osam policajaca i jednog navijača. Šestorica su obrađena na hitnom prijemu i svi su zaprimljeni radi lakših tjelesnih ozljeda. Pušteni su na kućnu njegu", rekao je Knežević.

Image
ULICE GORJELE /

Posljedice kaosa u Splitu: Policajcu slomljena bedrena kost, drugom opečena glava i vrat

Image
ULICE GORJELE /

Posljedice kaosa u Splitu: Policajcu slomljena bedrena kost, drugom opečena glava i vrat

"Jedan policajac je imao opekline glave i vrata, pušten je na kućnu njegu. Zaprimljen je jedan navijač s lakšim ozljedama glave i vrata koji je također pušten na kućnu njegu. Najgore je prošao interventni policajac koji je zadobio prijelom bedrene kosti. Tijekom večeri je operiran. Dobro se osjeća i nadamo se da će biti u redu. Rano je za dugoročnije prognoze", pojasnio je Knežević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je bilo više ozlijeđenih navijača, ali mislim da bi onda ušli u proces istrage. Utvrdio bi im se identitet, vjerojatno se zato nisu javljali", dodao je Knežević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo