KOLONE, KOLONE, KOLONE / Požar i 'nasukani' brod stvaraju kaos na autocesti: Za one koji kreću prema moru HAK ima upozorenje zbog brojnih zastoja

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Lučko i Karlovac vozi se u kolonama i uz povremene zastoje

2.7.2022.
9:06
Igor Kralj/Pixsell
VOYO logo

Promet je pojačan na cestama u smjeru mora, posebice na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A4 Goričan-Zagreb, A6 Rijeka-Zagreb i na A7 Rupa-Rijeka, te na graničnim prijelazima, izvijestio je u subotu Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali između Bakra i Senja, državnom cestom između čvora i mjesta Križišće i lokalnom cestom Kraljevica-Križišće zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolone na Lučkom

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Lučko i Karlovac vozi se u kolonama i uz povremene zastoje, dok su na zagrebačkoj obilaznici (A3) kolone iz smjera Jankomira i Buzina prema čvoru Lučko. Iz smjera Jankomira prema čvoru Lučko kolona je duga oko 2 km.

Do zastoja je došlo i kod odmorišta Brinja blizu Žute Lokve gdje se zapalio automobil. "Gori u pravcu Zagreba, na cesti je zastoj i svi moraju prijeći u lijevu preticajnu traku. Auto je u potpunosti izgorio, vozača nismo vidjeli jer smo samo prošli", rekla je svjedokinja za 24sata

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Požar na vozilu na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između odmorišta BRINJE i čvora BRINJE u smjeru Zagreba, a kolona je oko 5 km", prenosi HAK. 

Uzrok požara zasada još nije poznat. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autocesti A1 došlo je do nesreće prilikom koje je brod skliznuo s prikolice, piše N1. Nesreća se dogodila pred izlazom za Udbinu, kad je brod skliznuo s prikolice.vNema ozlijeđenih, ali se zbog nesreće stvorila gužva na autocesti.

Promet je pojačan na graničnim prijelazima sa Slovenijom na ulasku u Hrvatsku, a najduža su čekanja na GP Bregana, Macelj, Rupa. Na izlasku iz Hrvatske pojačan je promet na GP Bajakovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo