CIRKUS U SABORU / Jandroković citirao Gibonnija i izazvao smijeh: 'I svetica i ku*va, nije lako bit'

Jandroković se tako nadovezao na izjavu Mostovog Nikole Grmoje koji je odbrusio Hrvoju Zekanoviću kojeg je optužio za prevrtljivost i promjenu pozicija 'kako se namisti u taj čas'. 'I svetica i ku*va nije lako bit', je li tako', upitao je kroz smijeh Jandroković, a u sabornici se čuo smijeh

11.3.2024.
10:36
VOYO logo

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković opet je pokazao svoje glazbeno umijeće citiravši Gibonnija, odnosno njegove stihove "i svetica i ku*va, nije lako bit", na početku sjednice u zadnjem radnom tjednu Sabora prije raspuštanja.

Jandroković se tako nadovezao na izjavu Mostovog Nikole Grmoje koji je odbrusio Hrvoju Zekanoviću kojeg je optužio za prevrtljivost i promjenu pozicija "kako se namisti u taj čas".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I svetica i ku*va nije lako bit', je li tako", upitao je kroz smijeh Jandroković, a u sabornici se čuo smijeh.

"A tako ide pjesma od Gibonnija. Citiram stihove našeg vjerojatno najboljeg tekstopisca kad je u pitanju pop i rock glazba i samo sam to učinio u suradnji s kolegom Grmojom", objasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ovo prvi put da predsjednik Sabora citira Gibonnija za vrijeme sjednice. Prošle je godine recitirao pjesmu "Vrime je da se pomirim sa time", a tim je stihovima čestitao sinjskom gradonačelniku i zastupniku Miri Bulju na nadahnutom govoru.

Image
PREDSJEDNIK SABORA U ELEMENTU /

Jandroković o Žalac kao Vojko V: 'Netko je sabotira. Možda je Vlada, možda su Srbi...'

Image
PREDSJEDNIK SABORA U ELEMENTU /

Jandroković o Žalac kao Vojko V: 'Netko je sabotira. Možda je Vlada, možda su Srbi...'

Citirao i Vojka V, Konstraktu...

"Ima ona pjesma: Već je vrime da se pomirim sa svitom. I tiho, k'o da zaronim u dah, u svemu sad mogu naći nešto lipo i reći: živote, dobar ti dan", poručio je tada Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A i prije toga pokazivao je svoje glazbeno znanje citirajući Vojka V, pa i Konstraktu koja je predstavljala Srbiju pretprošle godine na Eurosongu.

Zastupnica Dalija Orešković upitala je na kraju svog govora "i što ćemo sad", nakon čega je Jandroković poručio "a zastupnica mora biti zdrava".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije toga se našalio na račun bivše ministrice Gabrijele Žalac koja je rekla da je sabotira netko iz HDZ-a. Na pitanje novinara tko podmeće Žalac, Jandroković je odgovorio citirajući splitskog repera Vojka V i njegovu pjesmu "Kako to".

"Ne znam. Možda netko ju sabotira i protiv nje lobira. Možda je vlada, možda su Srbi, možda masoni", rekao je Jandroković i prasnuo u smijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Saboru je više puta pokazao da sve prati i sluša, a u RTL Direktu otkrio da u zadnjih desetak godina sluša različitu glazbu, ali da ga intrigira domaća scena.

"Kad sam bio mlad slušao sam Time i Dadu Topića dosta dugo. Onda je došao novi val pa sam slušao Film i Haustor, slušao sam sve. Ali sad sam tu, Gibonni, Vatra, Pavel. Vojko V je inteligentan čovjek, to se vidi. Riječi i stihovi su mi bolji nego sama glazba, ali je zanimljiv", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Jandroković u Saboru Bulju odgovorio stihovima: 'Već je vrime da se pomirim sa svitom'

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo