dokumentarac 'borba' / Film RTL-ovog voditelja Tomislava Jelinčića na ZagrebDoxu

Vodimo vas na premijeru filma RTL-ovog voditelja Tomislava Jelinčića na prestižni ZagrebDox.

26.2.2014.
17:19
VOYO logo

Na ZagrebDoxu svoj je dokumentarni film prikazao i naš voditelj i urednik Tomislav Jelinčić, koji je predstavio svoj diplomski rad  - dokumentarac Borba!

"Da, prošle godine sam osvojio nagradu za najbolji film snimljen mobitelom u međunarodnoj konkurenciji . Ove godine sigurno neću osvijiti nagradu jer film nije u konkurenciji, nego je u konkurenciji teen doxa, dakle filmova koji se bave problemima mladih", kaže Jelinčić.

Film je ovo o Zvonimiri Trusić koja se bavi grubim borilačkim sportom.

"Do ideje o curi koja se bori sam došao zato što ne volim borbe i ne volim borilačke sportove, htio sam vidjeti tu čaroliju, i shvatio sam", objašnjava naš voditelj zašto je baš ovo uzeo za temu svog filma.

"Upoznali smo se preko RTL-a , Tomislav je došao kod mene u dvoranu i pitao bi li snimala njegov diplomski. Ja sam pristala i evo", priča o suradnji s našim voditeljem tajlandska boksačica Zvonimira Trusić.

Kako RTL spaja ljude, tako i Tomislav spaja režiju i posao voditelja i urednika, što ponekad nije lako!

"Jedno snimanje se otkazivalo pet puta i šesti put sam mislio da nećemo otkazati, ujutro je odstupio papa i ponovno je otkazano snimanje", kaže Jelinčić.

Otkazati Tomislav ipak neće sve svoje poslovne obveze jer mu jednako zadovoljstvo pružaju i televizija i posao redatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo