CRNA KRONIKA / Detalji ubojstva u Pločama: S bebom u rukama dočekala je policiju

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

ubojstvo 36-godišnjeg Saše Đorđevića u Pločama izazvalo je šok i nevjericu građana. Nikome još nije jasno koji je razlog ove tragedije, dok se i dalje neslužbeno barata detaljima o ovom događaju u kojem je uhićena 23-godišnja Karmen Matana Đorđević zbog sumnje da je usmrtila svog supruga.

8.5.2016.
17:53
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Ubojstvo ubodom noža dogodilo se  u subotu između 1:30 i 2:00 sata, a supruga je ranije, prije navedenog tragičnog događaja, bila u noćnom izlasku, piše Dubrovački dnevnik.

Saša Đorđević je proteklog tjedna došao doma s broda, gdje je kapetan na njemačkoj  pomorskoj kompaniji PRONAV. Đorđević je na moru odradio 16 godina staža, a nije ni slutio da mu je posljednje putovanje s kojeg se vratio supruzi i djetetu starom nekoliko mjeseci ujedno zadnje  u životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanovnici Ploča i okolice su šokirani jučerašnjim događajem. Mladi supružnici su prije tri mjeseca postali roditelji, zbog visokih primanja supružnika pomorca nisu imali financijskih problema, živjeli su u vlastitoj nekretnini u zgradi gdje je živio i brat ubijenog Đorđevića. 

I nesretni Saša i njegova supruga Karmen su bili iste struke. Ona je u rujnu prošle godine postala inženjer nautike,  na Pomorskom fakultetu u Splitu, dok je njen suprug fakultet završio na Sveučilištu u Dubrovniku 1999. godine. Saša je do prošle godine imao i obrt za cestovni prijevoz robe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Špekulira se kako je tragediji prethodio noćni izlazak u jedan pločanski kafić, dok je suprug bio s tromjesečnim djetetom u stanu. Karmen je, kako očevidci tvrde, bila na rođendanu svoje prijateljice, vesela i nasmiješena se iza ponoći uputila u vlastiti stan.

Više o tragičnom događaju pročitajte na portalu Dubrovački dnevnik

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo