Dačićeva savetnica pretila pištoljem službenici MUP-a

Bahata saradnica poznata i po tome što je nakon godinu dana radnog staža kupila i isplatila stan vredan 110.000 evra

17.5.2013.
9:41
VOYO logo

Saradnica premijera Ivice Dačića, savetnica za medije u Socijalističkoj partiji Srbije u vreme dok je on bio zamenik premijera i ministar policije, napravila je u Ministarstvu unutrašnjih poslova incident koji se ne pamti, što je dugo zataškavano!

Kako Trojka saznaje, u pitanju je I. P. - službenica koja je nakon godinu dana radnog staža kupila i u celosti isplatila stan u vrednosti od 110.000 evra, sudeći prema informacijama koje su pre dva dana osvanule na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dačićeva savetnica je, kako piše Kurir, pre izvesnog vremena, tokom svađe s jednom od devojaka zaposlenih u pres-službi policije, u nastupu besa izvadila pištolj i počela da vitla njime po kancelariji! Srećom, tragedija je izbegnuta jer je jedan od zaposlenih u MUP, čuvši ciku i vrisku iz kancelarije, uleteo, savladao pomahnitalu devojku i oduzeo joj pištolj.

- Dačićeva saradnica, njegova savetnica za medije u stranci, poznata po kratkom fitilju i dugm jeziku, pre nekoliko godina, tokom svađe s jednom od devojaka iz pres-službe, izvadila je pištolj i počela da preti i maše. Ona je u više navrata pretila toj devojci preko Facebooka, ostavljala joj grozne poruke, tako da ova situacija nije nikog iznenadila - kaže izvor Kurira iz MUP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slučaj je, naravno, zataškan. Kako kaže izvor lista, pištolj je Dačićevoj saradnici vraćen, a devojka kojoj je pretila je prebačena na drugo radno mesto kako bi sačuvala živu glavu.

Sagovornik kaže da niko tačno ne zna kako je Dačićeva savetnica dobila dozvolu za nošenje oružja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ona ima pištolj, nosi ga sa sobom, maše njime, ali niko ne zna ko joj je dao dozvolu! Nekoliko puta smo potezali to pitanje na nekim sastancima, ali svi su odmahivali glavom i gledali u pod - navodi izvor.

Dodaje i da to nije prvi put da Dačićeva savetnica pravi incidente po MUP-u jer je jednom istoj toj devojci pretila nožem za pisma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo