tučnjava u andrijaševcima / Culej: 'Moj sin nije sudjelovao u tučnjavi, vidio sam snimke'; Policija: 'Snimke nitko nije pogledao'

Spomenutu snimku 13-orice mladića koji su sudjelovali u obračunu zabranjeno je prikazivati u javnosti i svjedocima

29.8.2018.
19:21
VOYO logo

Vrijeme prolazi, a poboljšanja za Ivana Mikuljana iz Andrijaševaca nema. Nakon tučnjave dogovorene na društvenim mrežama prije tjedan dana, i dalje je u životnoj opasnosti.

“Strahujemo dosta. Načuli smo da je jako loša situacija, da je svaki sat upitan, Načuo sam da je mozak ostao bez kisika i da je nakon toga hitno prebačen na dvije operacije u roku od 24 sata zato što mu je mozak oticao”, kazao je za RTL Mislav, Ivanov prijatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Detalji tučnjave u Andrijaševcima: Pregledom snimki nadzornih kamera otkriveno tko je napao Ivana

I njegovi sumještani prate vijesti o njegovu zdravstvenom stanju. Jer 21-godišnji Ivan upravo je trebao dobiti i posao. “Ja i zet Mario smo riješili da bi ga prijavili u naš privatni obrt zato što je bio jako miran, dobar, učinkovit, čak i školovan dečko. Puno smo očekivali. Kad sam to čuo to me toliko potreslo. Čak i šokiralo”, kazao je Mato Sabadoš iz Andrijaševaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među mladićima u tuči bio je i sin saborskog zastupnika Steve Culeja. Saborski zastupnik tvrdi da je pregledao snimke nadzornih kamera i da njegov sin ne sudjeluje u tučnjavi, no policija tvrdi, snimke nitko nije pogledao, one su dokazni materijal. A na sam događaj, vinkovčani se zgražaju. 

>> 'Bio je tamo, ali nije tukao mladića': Sinu saborskog zastupnika Culeja ipak kaznena prijava

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Državno odvjetništvo podiglo je kaznene prijave protiv sve 13-ice mladića koji su sudjelovali u tučnjavi. Ivanovi prijatelji sada imaju samo jednu poruku: “Ivane drži se mi smo uz tebe.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo

Još iz rubrike