ČOVJEK KOJI JE KOKAINOM PLAĆAO PROSTITUTKU: / I Bujanec ulovio fotku s Dalićem, a onda napao sve kojima smeta Thompson

Image
Foto: Facebook

'Oni kojima to smeta - neka ne glume da im je stalo do uspjeha Hrvatske nogometne reprezentacije', kazao je kontroverzni voditelj u prilično ostrašćenom komentaru

18.7.2018.
9:55
Facebook
VOYO logo

Velimir Bujanec, kontroverzni voditelj televizije Z1, poznat po svojim ekstradesničarskim stavovima i presudi za plaćanje prostitutki kokainom, bio je jedan u masi ljudi koji su došli dočekati hrvatskog nogometnog izbornika Zlatka Dalića u njegovu rodnom Varaždinu.

Cijeli je događaj, očekivano, ovjekovječio s nekoliko fotografija i objava na Facebooku. Objavio je tako fotografiju s Dalićem, napisavši 'zagrljaj s herojem'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Varaždinu se, isto kao i u Zagrebu, tijekom ceremonije dočeka na pozornici pojavio Thompson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bujanec se naposljetku osvrnuo i na kritike koje je izazvalo pojavljivanje Thompsona u autobusu s hrvatskim reprezentativcima (koji su pjevača sami pozvali). Video koji je objavio okarakterizirao je kao najbolji odgovor 'svima koji bi radili dočeke i sastavljali programe po svom političkom ukusu, a ne želji junaka koji su nas proslavili u Moskvi'.

Image
Foto: Pixsell

17.07.2018., Varazdin - Svecani docek izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalica na Kapucinskom trgu nakon osvojenog srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Velimir Bujanec Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

'Te momke ne možeš prevariti, znaju oni dobro zašto vole Marka i njegove pjesme... A oni kojima to smeta - neka ne glume da im je stalo do uspjeha Hrvatske nogometne reprezentacije; da smo ispali u prvome krugu pljuvali bi i likovali, a sada nešto pametuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajde više dosta s time. Pravi Hrvati razumiju što naciji znači Marko Perković Thompson, a onima koji to ne razumiju, nećemo niti objašnjavati. Marko u autobusu s našim herojima je pobjeda prave Hrvatske i to je naša sretna zbilja! A ovi što dijele mišljenje s Vučićem, neka si traže reprezentaciju za koju će navijati - mogu recimo, za savjet pitati Stazića', komentirao je Bujanec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo