EPILOG SRAMOTNOG HAMBURGERA S PLITVICA: / "Bit će sankcija"

Image
Foto: Facebook
23.6.2015.
11:06
Facebook
VOYO logo

I uistinu je tragedija da vam na Plitvičkim jezerima za 30 kuna prodaju "hamburger" od dvije šnite kruha, pljeskavice, lista zelene salate i komadom paradajza.

Autor fotografije dobro se nasmijao hamburgeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Toliko je lijepo tamo da ovaj detalj nije ostavio ni grama gorčine. Samo koji gram komedije", dodao je.

Na paprene cijene žalio se i drugi član ove grupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Voda 27 kuna, kao da je od zlata, ja debil kupim, a onda vidim kako si Japanci s izvora toče u bocu, pa da se upucaš... pametni ljudi se snađu, budale potroše", napisao je.

Bit će sankcija

"Pomislio sam da netko to namjerno radi da našteti ustanovi. Ove godine smo zaposlili 350 sezonaca iz cijele Hrvatske i da se sad netko ide služiti tim neslanim šalama, ne znam što bih rekao. Razočaran sam i povrijeđen što netko tako vraća to što smo mu pružili priliku i zaposlili ga", rekao je glasnogovornik NP Ognjen Borčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornik je također kazao kako su iz jednog od njihovih vanjskih restorana krivo postupili jer gostu nisu objasnili da im je trenutno nestalo potrebnih namirnica i da ne mogu poslužiti pravi hamburger nego zamjenu. Kazao je kako je taj dan bilo 7000 posjetitelja te da "namirnice odlaze velikom brzinom".

"Bitno je da se gostu objasni čime se raspolaže i što mu se može ponuditi, a ne mu poslužiti nešto što nije hamburger", objašnjava Borčić i dodaje da će svakako biti sankcija, javljaju 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo