facebook rasprava / Bujanec nastavlja s provokacijama na račun Anke Mrak Taritaš: 'Laku noć Zagrebe, pao je mrak'

Image
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Dok ga jedni slave, drugi smatraju kako nema kulture, a ni profesionalnosti

6.5.2017.
10:22
Jurica Galoić/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su se na društvenim mrežama sukobili kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu Anka Mrak Taritaš i TV voditelj Velimir Bujanec, potonji nije stao nego je nastavio s Facebook komentarima o Mrak Taritaš. U najnovijoj objavi još jednom joj se narugao.

PROČITAJTE JOŠ:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Mrak Taritaš 'pokopala' Bujanca: 'Ono kad te vrijeđa visok, plav i zgodan muškarac' 

"LAKU NOĆ ZAGREBE, PAO JE MRAK!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su mi zagovornici demokratskog pluralizma zamjerili da na mojoj stranici ima previše slika jedne kandidatkinje (Brune Esih), odlučio sam dati prostor i drugim damama - i to bez fotomontaža i bez komentara. I onda su lijevi zlonamjernici po običaju, to shvatili na svoj uvrnut i zao način!

Umjesto zahvale iz stožera Vrdoljakove prve dame, dobio sam salvu uvreda, ali na svu sreću - ne i "Savku Dabčević - Ku.ac"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neutemeljene optužbe neće me pokolebati u mojoj borbi za pluralizam i slobodu medija. Stoga sam odlučio objaviti još jednu fotografiju cijenjene kandidatkinje - opet bez montaže i komentara, što je politički sasvim korektno."

Njegov status izazvao je podijeljene reakcije. Dok ga jedni slave, drugi smatraju kako nema kulture, a ni profesionalnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo