RADNICI SVE PRIJAVILI DORH-U / Bolnica Sveti Duh plaća gotovo 65 tisuća kuna PR agenciji, Tomašević: 'To je smiješan iznos'

Image
Foto: Robert Anic / Pixsell

Agenciji je već isplaćeno 13.375 kuna

23.8.2022.
21:35
Robert Anic / Pixsell
VOYO logo

Bolnica Sveti Duh u vlasništvu Grada Zagreba za korištenje PR usluga platit će 64.200 kuna. RTL je u posjedu narudžbenice koju je potpisala zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Danijela Dolenec te dopisa koji je poslan Državnom odvjetništvu, Ministarstvu zdravstva, Ministarstvu unutarnjih poslova i Upravnom vijeću ove bolnice u kojem piše kako će bolnica Sveti Duh agenciji Integralni marketing i komunikacije isplatiti 64.200 kuna te joj je za PR usluge od 14. lipnja do 14. srpnja isplatila 13.375 kuna.

RTL je dobio i pismo djelatnika upućeno DORH-u, odnosno USKOK-u. Dopis je dostavljen i Ministarstvu zdravstva, Ministarstvu unutarnjih poslova, kao i Upravnom vijeću KB-a Sveti Duh. U dopisu stoji kako je ravnateljica bolnice Ana-Maria Šimundić naložila plaćanje prije dospijeća, iako je "morala znati da izdavatelju nije nastupio osnov za plaćanje pošto uz ispostavljeni račun do trenutka plaćanja izdavatelj nije dostavio bolnici nikakvo izvješće s opisom izvršenih PR usluga niti dokaz o izvršenim uslugama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot, RTL
Image
Foto: Screenshot, RTL

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević danas je na konferenciji za medije kratko komentirao ovu temu te kazao kako se radi o smiješnom iznosu u odnosu na sve drugo što su napravili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo