A JEDVA DA JE MJESEC DANA PROŠLO OD POSTAVLJANJA: / Hasanbegović želi maknuti bistu Ive Lole Ribara iz Zagreba

Image
Foto: Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Prije tek nešto više od mjesec dana na uglu Prilaza baruna Filipovića i Selske ulice u Zagrebu postavljena je bista Ive Lole Ribara.

16.11.2017.
16:11
Photo: Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Kako je na svom Twitter profilu otkrila zastupnica u zagrebačkog Gradskoj skupštini SandraŠvaljek, ZlatkoHasanbegović i njegov klub zastupnika "Neovisni za Hrvatsku" uvrstili su točku 'uklanjanje biste IveLoleRibara' u Dnevni red iduće sjednice Gradske skupštine.

"Prioritetne komunalne teme niti ovoga puta neće izostati", ironično je primijetila bivša kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, na inicijativu gradonačelnika MilanaBandića bista Lole Ribara je prije nešto više od mjesec dana postavljena na uglu Prilaza baruna Filipovića i Selske ulice u Zagrebu, a u međuvremenu je nekoliko puta bila meta vandalskih napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

17.10.2017., Zagreb - Nepoznati pocinitelj posarao spomenik narodnog heroja Ive Lola Ribara. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Hasanbegovićeva inicijativa za micanjem biste mogla bi ugroziti njegov savez s Bandićem budući da je gradonačelnik bio glavni zagovaratelj njena postavljanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo