Seat Ibiza ST

Sportski karavan je treća verzija u modelnoj liniji popularne Seatove Ibize.

8.2.2010.
17:35
VOYO logo

Kompaktni karavan u svemu slijedi dizajnersku filozofiju Seata, čime postaje vrlo poželjno vozilo za mladenački i sportski stil življenja.

Ibiza ST predstavlja spoj poznatih nam karakteristika marke, a to su emocionalnost i odličan dizajn, dinamičnost i učinkovitost, te jednostavnost rukovanja i pristupačnost cijene. Seat najavljuje kako će proizvoditi Ibizu ST sa šest varijanti motora i s bogatom ponudom opreme i tehnologija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stilisti u Seat Designu preuzeli su iznimno funkcionalni koncept Ibize ST i uklopili ga u jedinstveni jezik dizajna španjolske marke. Unatoč izvedbi oblika i velikodušnom utovarnom volumenu, ovo vozilo ipak zadržava mladenački i sportski karakter modelne linije Ibize.

S dužinom od 4.23 metara, Ibiza ST je čak za 18 centimetara duža u odnosu na standardnu Ibizu. Time se dobio veliki prtljažni volumen kako bi se zadovoljili svi zahtjevi sportskog i mobilnog stila življenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osnovni volumen od 430 litara već je iznimno velik u odnosu na konkurenciju, a može se dodatno povećati u stupnjevima preklapanjem stražnjeg podijeljenog sjedala.

Ibiza ST bit će u ponudi s tri benzinska i tri TDI motora s common-rail ubrizgavanjem. Četiri od šest motora rade s izravnim ubrizgavanjem i turbo punjačem. Pokrivaju raspon snage između 51 i 77 kW (70 do 105 KS). Ovdje je potrebno posebno istaknuti učinkoviti 1.2 TDI i 1.2 TSI.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazak Ibize ST na hrvatsko tržište predviđen je za lipanj ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo