S Enisom i Zuhrom bit će…

Predstava Od E do Z komedija je o tragediji dva glumca koji su nekad bili poznati, priznati i slavni – a onda, kako to već obično biva, nestanu sa javne scene i potonu u zaborav.

Da bi se prilagodili novonastaloj situaciji, Enis preživljava tako da po domijencima imitira poznate osobe iz javnog života, a Zuhra nastupa kao ulični zabavljač.

Nakon nekoliko teških godina, sudbina ih ponovo međusobno spoji u trenutku kad se spletom nesretnih okolnosti, potpuno neočekivno sretnu u pritvoru.

Bez svjetla pozornice, u tami zatvora – kroz niz komičnih i urnebesnih situacija – pokušavaju zajedničkim snagama isplanirati bolju i sretniju budućnost tj. popraviti opći umjetnički dojam vlastitih karijera…

Predstava Od E do Z premijerno je izvedena 15. svibnja 2008. u kaznionici Lepoglava, a nakon “izlaska” doživjela je preko 80 izvedbi diljem Hrvatske te Bosne i Hercegovine.

Predstava igra 11. i 12. ožujka u kazalištu Kermpuh u 20 sati, a ovim putem net.hr je podijelio za svaku izvedbu dva puta po dvije ulaznice! Dobitnici su:

Četvrtak, 11. ožujak
Sonja Radovanić
Krešimir Fijačko

Petak, 12. ožujak
Luka Nikiforov
Sven Lazić

Obavijest o načunu preuzimanja ulaznica dobit ćete putem maila.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr