Počelo je prije šest mjeseci

‘Žene žele da izgleda poput njenog’: Ovo je, tvrde plasični kirurzi, trenutno najpopularniji oblik nosa na svijetu

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 08.12.2017 / Rubrika:
Foto: Adrian DENNIS / afp
0

Zanimljivo…

Oblik nosa kakav ima Meghan Markle navodno je najpopularniji oblik nosa na svijetu, barem ako gledamo trenutno stanje, tvrdi plastični kirurg Stephen Greenberg.

Naime, sve više pacijentica koje dolaze k njemu traže ga da im operira nos kako bi bio što sličniji upravo njenom nosu, a sve je, naravno, počelo otkako se saznalo da su ona i princ Harry zajedno.

“Prije otprilike šest mjeseci pacijentice su mi sve češće počele dolaziti i tražiti od mene da im operiram nos kako bi bio što sličniji Meghaninom. A kako se situacija između Harryja i Meghan zahuktavala, ovakvi su zahtjevi bili sve češći”, objasnio je Greenberg, piše Metro.

Sestre Kardashian više nisu u prvom planu

Dakle, sada i službeno više nisu baš toliko zanimljive sestre Kardashian, koje su dosad bile u prvom planu, već prekrasna zaručnica princa Harryja. I dobro, nije baš da možemo reći kako ne razumijemo ovaj trend…

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 08.12.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr