Jednom za svagda!

Željele biste se riješiti celulita? Ovo je jedino pravo rješenje, ništa drugo ne pali

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 10:58 31.01.2017 / Rubrika:
Foto: VladimirFLoyd/Thinkstock
0

Bez obzira na bombardiranje sa svih strana da se celulit može ‘obrisati’, to baš i nije istina, ali možemo ga smanjiti da se uopće ne vidi

Možemo ga ukloniti posebnim tretmanima, primjerice kavitacijom ili vakuumom, ali on se vraća jer je jednostavno tu.

Razlika između žena koje naizgled nemaju celulit i one koje ga imaju samo je u tome što je kod ovih prvih koža zategnutija, a vjerojatno i vježbaju. Celulit je osim genetikom i hormonima uzrokovan i načinom života – lošom prehranom i nekretanjem.

Treba biti uporan, a ne se stalno žaliti


Lako je stalno se žaliti i ogledavati u ogledalu, a ne poduzimati ništa po tom pitanju. No, rješenje je vrlo lako samo treba biti uporan.

Prva stvar koju treba promijeniti jest kloniti se masne, prerađene hrane pune praznih kalorija, nezdravih masnoća, šećera, a jelovnik obogatiti povrćem, voćem, ribom orašastim plodovima, piletinom, puretinom i ograničenim unosom crvenog mesa.

Nadalje, vježbajte. Ne morate trošiti novac na teretanu kada na Youtubeu ima toliko videa u kojem se korak po korak opisuje svaka vježba. Treće, masirajte mjesta zahvaćena celulitom suhom četkom s prirodnim vlaknima svaku večer prije tuširanja. Ako redovito provodite sve ove korake, rezultati se jednostavno moraju pokazati.

Ma kakva peciva!

Znamo da je najlakše ujutro kupiti pecivo na putu do posla, ali ne radi vam nikakvu korist. Da, na brzinu ćete napuniti želudac, ali ćete brzo biti gladni. Promijenite svoje navike i vidjet ćete kako se celulit smanjuje i ne vidi se osim kada se baš uštipnete.

Život je možda kratak, ali baš zato ga ne treba potratiti na lošu hranu i onda okrivljavati sve osim sebe.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 10:58 31.01.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr