Zanimljivo

Želiš vježbati, ali nemaš dovoljno motivacije? Može ti pomoći jedna vrlo jednostavna stvar

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 11.11.2017 / Rubrika:
Foto: franchise opportunities/flickr
0

Samo pozitivno

Znaš da je vježbanje dobro za tebe, ali nikako da počneš. Nemaš dovoljno dobru motivaciju ili nemaš vremena. Svaki ponedjeljak počinješ ispočetka, ali nikako da ti aktivnost postane rutina. Postoji rješenje koje će te natjerati da vježbaš češće i vrlo je jednostavno. Sve što moraš napraviti je nakon vježbanja na papir zapisati jednu ili više stvari koje su ostavile pozitivan dojam na tebe.

Vježbaj što voliš

Može biti bilo što. Bolje si se osjećala. Oznojila si se pa znaš da se trud isplatio. Dala si sve od sebe. Već sada osjećaš promjene. Možda je naišla dobra pjesma koja te podsjetila na druženje s prijateljicama, a zbog koje ti je odmah i bilo lakše odraditi trening. Možda si dok si vježbala razmišljala o nekim problemima koji te muče i uspjela doći do rješenja, a možda si uživala jer nisi razmišljala o ničem osim o vježbanju i načinu na koji izvodiš vježbe.

Sve ovo možeš zapisati ili u bilježnicu ili na svoj mobitel. Možda čak želiš podijeliti sa svima svoju sreću na Instagram profilu i potaknuti još nekoga da učini isto. Ili možda imaš prijateljicu kojoj šalješ poruke nakon vježbanja. Na što se god odlučiš, samo je važno da sve zapišeš na papir.

Izaberi vježbanje koje te čini sretnom. Nije bitno radi li se o jogi, pilatesu, trčanju ili vježbanju s utezima. Ako radiš ono što voliš, bit će ti još lakše držati se rutine svaki dan. Samo je važno da počneš. Normalno je da će ti na početku biti teško, zato je odlična ideja zapisati sve one dobre stvari koje si osjetila i pogledaj ih prije idućeg vježbanja. Skreni pažnju na dobre stvari.

Izvor: Pop Sugar

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 11.11.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr