Evo kako popraviti stvar

Zašto stalno radimo ovu jednu te istu grešku kad kod kuće uređujemo obrve?

Tko bi rekao da ih zbog ovog počupamo previše

Lijepo oblikovane i popunjene obrve okvir su lica, ali mnoge od nas zapravo ne znaju kakav im oblik najviše stoji i koliko bi ih trebale popuniti da izgledaju prirodno. Nerijetko se puta dogodi da se zanesemo i počupamo previše i onda moramo čekati da narastu.

Iako bismo zaključile da ih je najbolje čupati pod dnevnim svjetlom jer vidimo svaku dlačicu, stručnjakinja za uređivanje obrva Sania Vucetaj, navodi Her, tvrdi da ih je najbolje čupati u prigušenim svjetlosnim uvjetima.

Ne trebamo ih baš sve počupati

Logika je u tome što pri jakom osvjetljenju počupamo previše jer mislimo da trebamo maknuti sve dlačice koje strše pa čak i one koje bi trebale ostati gdje jesu. “Što imate više svjetla, to je veća vjerojatnost da ćete opsesivno počupati previše”, objašnjava.

“Moje klijentice koje žive u predgrađima često čupaju obrve na dnevnom svjetlu i dolaze mi s tankim crtama”, dodaje. Vucetaj savjetuje da damo folikulama disati i da ćemo ubrzo vidjeti kako naše obrve postaju sve gušće.

Naravno, ne volimo svi debele obrve kao u Care Delevingne, ali tanke crte ionako više nisu u modi niti licu daju osobit pečat. Zato, umjerenost je ključ ;)

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr