TRANSFORMACIJA

Vitka linija Sandre Perković nije pala s neba, morala je nešto dati svome tijelu i nečega se odreći

Piše: Žena Net / Vrijeme: 09:00 23.11.2017 / Rubrika:
Foto: sandra perković / instagram
0

Nije se odrekla ni jedne namirnice, samo je počela jesti u manjim količinama (ali je prava sretnica što nikad nije bila ovisna o slatkom, pa sa suzdržavanjem od kolača ni sad nema problema)

Negdje od početka ovog ljeta neprestano smo negdje mogle pročitati nešto o jednoj od najvećih ovogodišnjih transformacija na hrvatskoj sportskoj sceni i da, vjerojatno već pretpostavljaš da mislimo na Sandru Perković i njenu promjenu imidža i gubitak kilograma. O njenoj se transformaciji ne prestaje pričati ni danas, pa smo se malo prisjetile kako je počela cijela ova priča.

Slavna olimpijka ljetos je prekinula dugogodišnju vezu sa svojim trenerom Edisom Elkasevićem, pa su mnogi fanovi nagađali kako je do njene transformacije doveo upravo spomenuti prekid, ali to su i dalje samo nagađanja, jer vjerujemo da je Sandra ovu promjenu nabolje odlučila napraviti isključivo zbog i za sebe. Uz to što je vidno mršavija i što je svoje tijelo i um dovela u najbolju formu u životu, Sandra sve više pažnje pridaje lijepim i skladnim modnim kombinacijama koje naglašavaju njenu vitku liniju, ali i o šminki i frizuri koje su gotovo uvijek savršene. I divnim se fotografijama redovito voli pohvaliti na svom Instagram profilu.

No, naravno, sve to nije joj se dogodilo preko noći i ova joj transformacija nije baš pala s neba, već se za nju morala vraški potruditi, a trudi se i dalje – barem sudeći prema njenim fotografijama s treninga koje također redovito dijeli na Instagramu. Evo nekih, a možda ove fotke i nas (i vas) potaknu da konačno krenemo s vježbanjem…

Osim što trenira, logično, zbog sporta kojim se bavi i što boljih rezultata koje želi postizati, Sandra je, čini nam se, počela onako istinski trenirati iz vlastitog gušta, ljubavi i strasti. A da je sretnija, na njoj se jasno vidi.

Ready for tomorrow ✌🏼 #TeamSP #GirlThing #WorkHardThrowFar #NavijajGlasnije

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Osim napornih treninga, Sandra je i u prehranu morala uvesti svojevrsne promjene kako bi joj bilo lakše izgubiti neželjene kilograme i kako bi počela živjeti što je moguće zdravije.

Nije izbacila i striktno samoj sebi zabranila pojedine namirnice, ali je počela paziti koliko, kada i kako jede.

“Prehrana mi je jako šarolika, raznovrsna. Mogu reći da jedem sve, ali u određenim granicama. Razvrstala sam namirnice te mislim da je to pravilo broj jedan pri unosu hrane u organizam. Nisam se puno toga odrekla jer slatko nikad nije bilo na mojoj listi, a sve ostalo je ostalo isto”, izjavila je Sandra prije pola godine za Tportal.

About last night ❤️ #ZagorskaEkipa #ForeverYoung

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Okej, mi se vjerojatno nećemo moći odreći baš svega slatkog, ali ćemo se potruditi u prehranu uvesti što više voća, a malo smanjiti s kolačima. Uskoro…

Piše: Žena Net / Vrijeme: 09:00 23.11.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr