Cool

Victoria Beckham kune se u ovaj jutarnji beauty trik od 90 sekundi: Mi smo ga isprobale i stvarno djeluje

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:00 21.11.2017 / Rubrika:
Foto: Victoria Beckham/Instagram
0

Bez obzira na svoj hektični raspored, odgajanje četvero djece i stalno putovanje između dva kontinenta, Victoria uvijek nekako uspije izgledati svježe i puno energije. Kako joj to uspijeva? Tajnu je otkrila Harper’s Bazaaru, a ona zapravo nije nešto ekstravagantno poput skupih kremica ili tretmana

Naime, Vicky se oslanja na trik tuširanjem hladnom vodom kako bi zategnula kožu, osvježila ten i dodatno se razbudila. Zvuči neizvedivo? Naime, naravno da se nećeš tuširati hladnom vodom, ali isto tako nemoj nakon buđenja odmah uskočiti pod vrući tuš.

Velcro rollers ✔️ coffee ✔️ ✈️ X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Trik je u tome da se prvih 30 sekundi tuširaš hladnom pa 30 sekundi toplom vodom i na kraju 30 sekundi još hladnijom vodom. Da, malo zaštrašujuće, ali očito pali.

Međutim, ovu rutinu provedi nakon uobičajenog tuširanja kao završni korak. Ne samo da ćeš se razbuditi istog trena nego ćeš pokrenuti cirkulaciju, učvrstiti kožu, sagorijeti kalorije i čak poboljšati rad imunološkog sustava.

Možda misliš kako ćeš se smrznuti, no isprobale smo trik i nije tako strašan kako zvuči. Nakon hladnog tuširanja, temperatura tvog tijela niža je od temperature kupaonice pa ti zapravo postane toplo ;)

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:00 21.11.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr