Fora!

Uporno ponavljamo ovu grešku kod popunjavanja obrva zbog koje onda izgledamo kao cirkus, evo kako je izbjeći

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:00 17.12.2017 / Rubrika:
Foto: Kylie Jenner/Instagram
0

Obrve licu daju okvir, ali ne smiju dominirati na njemu

Ne želimo se praviti da smo stručnjakinje za obrve, ali ih znamo pravilno počupati, njegovati i pupuniti. No, kako bismo dobile savršen oblik često pretjerujemo u popunjavanju i prelazimo granicu koju ne bismo trebale prelaziti.

Treba se fokusirati samo na donji dio

Ariel Tejada, make up artist koji šminka Kylie Jenner rekao je da mnoge žene kod ‘crtanja obrva’ prelaze gornju crtu, umjesto da se samo fokusiraju na donji dio obrve, prenosi Her.

“Cjelokupni cilj je popuniti prostor gdje su dlačice rijetke, a ne cijelu obrvu. Obrvu češljam cijelo vrijeme i čim primijetim prazninu, popunim je. Nikada je ne popunjavam cijelu jer se tako samo postiže umjetni efekt”, rekao je Tejada.

Dodao je da žene kod tog pretjerivanja obično koriste olovke za obrve, dok sjenila nanesena kistom daju nešto suptilniji finiš. Tejada svaki make up look započinje obrvama: “Krećem od luka obrve stvarajući sjenu koja je kao pozadina za dlačice. Obrva tako izgleda nešto punija”, objasnio je.

Kako bi još više istaknuo obrve, Tejada ih obrubljuje korektorom i ravnim kistom. Kreće se uz donju liniju obrve, blenda korektor i tako dobiva precizan efekt. Fora, probat ćemo :)

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:00 17.12.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr