Nose dublju poruku

U snu vas proganjaju ili padate? Možda se bojite promjena ili ste jednostavno pod stresom

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 09:02 09.10.2016 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Mogu puno toga otkriti o vašim snovima, strahovima i budnom životu

Analizom onoga što sanjamo najčešće ne dolazimo do nekih suvislih zaključaka jer snovi još uvijek nisu dovoljno istraženo područje te su podložni svakakvim interpretacijama.

Međutim, morate priznati da je nadasve zabavno tumačiti različite scenarije, osobe i pojave koje vam mogu puno toga otkriti o vašim snovima, strahovima i budnom životu opećnito.

Ovo su neki od najčešćih snova i njihovih značenja.

1. Netko vas proganja

Ovi snovi sugeriraju da u javi bježite od nečega što vam predstavlja teret. Jeste li pod stresom u zadnje vrijeme? Riješite to što vas muči pa će vam i snovi biti ugodniji.

2. Ispadanje zubi

Prilično neugodan san koji upućuje na strah od odbijanja ili se osjećate neprivlačno. Zubi su važan dio tijela bez kojeg je teško preživjeti pa njihov gubitak označava i osjećaj nemoći.

3. Letenje

Ugodan let predstavlja želju za slobodom dok turbulencija znači da vas netko sputava u ostvarivanju vaših želja. Osvijestite tko bi to mogao biti i odmaknite se od te osobe.

4. Ne možete naći kupaonicu

To ne znači da ćete nuždu obaviti u krevetu već da se borite s izražavanjem svojih potreba u određenoj situaciji. Uživajte malo sami sa sobom i ugodite si.

5. Padanje

Označava nesigurnost i gubitak kontrole, ali isto tako može upućivati na strah od promjena.

6. Kašnjenje

Ako u snovima stalno kasnite, u javi to znači da niste sigurni u svoj odabir životnog puta. Razmišljajte o pozitivnim stranama koje donosi novi posao ili određena odluka kako biste mirnije spavali.

7. Prebrza vožnja

Automobili u snovima predstavljaju ‘pogon’ u našem životu i ono što nas pokreće. Možda osjećate kako niste na dobrom putu pa želite skrenuti s kursa.

8. Golotinja

Jedni od najneugodnijih snova su oni u kojima smo goli u javnosti. Ovo ne mora značiti da ćemo se doslovno naći u istoj situaciji već da ne možemo naći svoje mjesto u svijetu.

9. Novi prostor

Sobe u kući predstavljaju različite aspekte vašeg karaktera. Nova ili nekorištena soba stoga simbolizira novi talent kojeg prije niste bili svjesni da posjedujete. Možda ste nova Adele, tko zna.

10. Nespremni za ispit

Ispiti u snu predstavljaju našu sposobnost reagiranja u različitim situacijama što znači da kritički preispitujemo vlastitu izvedbu u budnom životu. Umjesto da kritizirate svoj uspjeh, slavite ga i budite ponosni.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 09:02 09.10.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr