90's flashback 💎

U modu se vratio jedan od najpopularnijih trendova 90-ih. Opet ćemo furati one sitne dijamante na zubima?

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 14:00 08.04.2017 / Rubrika:
Foto: toothkandy/instagram
0

Neki su ih nosili samo na jednom zubu, a neki su bili i malo hrabriji

Sjećate se onih zubnih dijamanata (okej, nisu bili baš pravi dijamanti) koji su nekad bili nevjerojatno popularni i svi su ih htjeli imati? Ako ste rođeni do početka 90-ih, vjerojatno se sjećate. E pa, čini se da se taj famozni zubni nakit vraća (odnosno, već se vratio) u modu.

Ovaj skriveni dodatak bio je dovoljno suptilan, zbog činjenice da je skriven unutar usta, ali opet i prilično napadan svaki put kad bi se osoba koja ga nosi nasmijala. I nisam sigurna jesmo li spremni na povratak ovog trenda, ali bez obzira na to, već se prilično proširio društvenim mrežama.

Ovi su dodaci obično bili zlatni, srebrni ili pak u obliku malenog kristala, a na zube su ih postavljali stomatolozi koristeći specijalno ljepilo koje ga je na zubu držalo godinama, piše Marie Claire. Obično se ovakav ukras nosio samo na jednom zubu, ali neki su bili malo hrabriji, pa su ih stavljali i na nekoliko zubi odjednom.

Jesmo li spremni? Ma jesmo

✨✨✨

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

U posljednjih nekoliko godina, zubni su nakit počele promovirati i neke svjetske zvijezde, poput Katy Perry i Halsey, a uskoro bismo ga mogli (ponovno) viđati i po gradu. Što vi kažete na to?

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 14:00 08.04.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr